Рубрики: Новини
05.07.2023 18:39

Екс-наречена Козловського Есхакзай розповіла про свою бездітність та назвала причини: “Від мене не залежить”

Колишня наречена знаменитого українського співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай розповіла про те, як ставиться до материнства і чому не має дітей.
Поділитися

Шлях Раміни Есхакзай до слави не можна назвати легким. Журналістка спочатку засвітилася у романтичному реаліті-шоу “Холостяк”, згодом повідомила про свої стосунки та майбутнє весілля з Віталієм Козловським, а після розставання з ним почала активно будувати кар’єру журналіста. Зокрема, вона зосередилася на спілкуванні зі знаменитостями, тобто бере інтерв’ю у впливових осіб.

Раміна Есхакзай розповіла про свою бездітність

Найскандальніших подією у її зірковій біографії є розставання зі співаком. Віталій нібито покинув Раміну Есхакзай через любов до своєї концертної директорки. Пізніше він звинувачував екс-наречену у зрадах, а вона не мовчала у відповідь. І лише після початку повномасштабної війни в Україні журналістка заявила, що усе побачене користувачами було піаром, романтичних стосунків між зірками ніколи не було.

Раміна Есхакзай розповіла про свою бездітність

Дану тезу підтвердив і сам Віталій. Шанувальники по-різному поставилися до даного зізнання, але блогерка так і залишилася у статусі екс-нареченої Козловського.

Після артиста Есхакзай перебувала у п’ятирічних стосунках з паном Проніним. Напередодні війни пара повідомила про майбутнє весілля, але не так давно воно також зірвалося. Дітей у журналістки немає. Нещодавно вона дала коментар стосовно своєї би здібності та пояснила у чому причина. Мовляв, блогерка поки що дітей не хоче, але до них ставиться доволі позитивно.

“Нехай він мені народить, якщо зможе. Персонально для мене. Коли у мене буде бажання мати дитину, я займуся цим питанням. До цього дня мені не хотілося народжувати власних дітей. І від цього не залежить, який чоловік поруч”, – сказала Раміна.

Раміна Есхакзай розповіла про свою бездітність

На даний момент блогерка не відмовляється від материнства, але поки що не бачить перспектив для себе у цьому питанні, так як поруч немає чоловіка, який міг би взяти на себе відповідальність як батько, а також викликати у неї бажання бути мамою.

Примітно, що і раніше героїня нашої статті говорила про те, що здебільшого зосереджена на своїй кар’єрі.