|
06.07.2023 16:01

Руслан Сенічкін показав свою любов, яка нещодавно повернулася з чужини – красуня з “плюсів” скучила за зіркою

Автор: Юлія Ящук

З початку повномасштабного вторгнення безліч особистостей перетнули межу кордону та вирушили в різні куточки світу, аби уберегти себе та своїх дітей. Втім, час проходить непомітно, тому кожен емігрант, який любить свою країну забажає якнайшвидшого повернення додому.

Руслан Сенічкін показав свою любов, яка нещодавно повернулася з чужини

Телеведуча новин каналу 1+1 Лідія Таран в особистому блозі ділилася особливостями життя у Франції, роботою в нових реаліях та адаптування доньки Василини до проживання на чужині. За кордоном дівчинка почала навчатися і, до речі, її зіркова матуся минулого року теж стала студенткою.

Однак довго Таран не витримала, тому повернулася в Україну та завітала до рідних медійних стін телевізійної студії 1+1. Руслан Сенічкін висвітлив зустріч з колегою та назвав її досить особливою. Річ у тому, що Лідія занурила Руслана до спогадів 13-річної давнини, коли вони тільки розпочали шлях ведучих прямих ефірів “Сніданку” та новин “ТСН”. Сенічкін з ніжністю згадує ці часи, тому зазначив, що річниця спільної роботи виповниться вже цього серпня.

“Історична зустріч, як на мене. Наша Лідія Таран з’явилася. І раптом повернула в спогади 13-річної давнини, коли починали разом прямі ефіри зранку. От саме виповниться в кінці цього серпня”, – розповів Сенічкін.

Руслан Сенічкін показав свою любов, яка нещодавно повернулася з чужини

На світлинах чоловік оприлюднив архівні кадри, де ведучі тільки розпочали свій тернистий шлях. Руслан на останньому фото позував на спалах камери, а Лідія, імовірніше за все, після ранкового запису втомилася та прагнула лягти відпочити. В коментарях під дописом, знаменитості отримали багато компліментів та ностальгії з ранкових програм того часу.