|
06.07.2023 16:26

“Люблю тебе”: 40-річна Лобода вперше показала, до кого її серце небайдуже – статусний мачо-іноземець

Автор: Юлія Ящук

З поверненням в Україну артистка напрацювала позитивну динаміку змін в її кар’єрі. Довгий час знаменитість вважали зрадницею, адже Лобода на початку війни не промовила ні слова в підтримку українцям. Лише через місяць повномасштабного вторгнення жінка публічно закликала зупинити війну та почала розповідати про свої благі наміри.

Світлана Лобода активно розвиває культурний фронт, адже доповідає Європі все, що відбувається в Україні через призму своїх пісень. Безумовно, частину коштів направляє на потреби ЗСУ.

40-річна Лобода вперше показала, до кого її серце небайдуже

Однак особисте життя улюбленої виконавиці залишається у великому секреті, адже співачка досі приховує батька своєї другої дитини, дівчинки Тільди. Цього разу з’явилися нові цікаві деталі для публічного обговорення. Жінка у своєму блозі показала свого креативного директора та під світлинами зазначила: “Я люблю тебе”. Такі щирі зізнання могли адресуватися лише близькій або коханій людині.

40-річна Лобода вперше показала, до кого її серце небайдуже

Сам чоловік зізнався, що у них з Лободою справді теплий зв’язок та міцне кохання, яке породило між ними тісну багаторічну дружбу. Розповів, спочатку він створював для зірки сценічні образи, а потім модельєр та артистка по-справжньому щиро потоваришували.

Додав, що вважає Світлану Лободу людину зі своєї сім’ї, адже більшу частину свого часу знаменитості проводять разом. Втім, така взаємодія зірок та публічні зізнання Лободи в коханні породили нові плітки про романтичні стосунки цієї парочки. Проте вони переконують – це справді теплий дружній зв’язок та звичайні робочі відносини.