|
07.07.2023 12:08

“Не справилася зі стресом”: Христина Горняк згадала часи розлучення з Остапчуком – врятувала вечірка

Автор: Юлія Ящук

Нотаріус Христина Горняк ніколи не була публічною особистістю. Ба більше, після розлучення з Володимиром Остапчуком вона не надавала публічних коментарів про рішення розірвати шлюб, а ще не погоджувалася на інтерв’ю з українськими журналістами.

Христина Горняк стала провідником до світу самореалізації, прийняття себе та вмінням бути впевненою у своїх силах, а ще не боятися зробити крок до мрії. Тому, нотаріус організувала соціальний простір “ORA” для жінок, які хочуть навчитися відчувати себе, налагодити власне життя, шукати натхнення та мотивацію.

Христина Горняк згадала часи розлучення з Остапчуком – врятувала вечірка

З цієї нагоди героїня нашого матеріалу влаштувала вечірку, куди прийшло багато жінок та знаменитостей з простору шоу-бізнесу. Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова обожнює розвиватися, вивчати нові сфери, пізнавати себе, тому й завітала до Христини та підтримала жінку в той день.

Сьогодні юристка поділилася своїми враженнями та емоціями, які пережила після вечірки “ORA”. Каже,  що вона жива людина і не впоралася зі стресом на тлі останніх новин в Україні, а тепер готова розповісти, як пройшов благодійний захід. Додала, у неї була найкраща команда, тому всі переживання були марними.

Христина Горняк розповіла, як пройшла вечірка ORA

“Хвилювання марні були. У мене була найкраща команда, я вам раджу зберігайте контакти, бо ці люди необхідні у вашому житті. ORA – шматочок мого серця, я все одно кожного разу буду хвилюватися, але цього разу я дуже собою пишаюся”, – розповіла Христина.

Христина Горняк розповіла, як пройшла вечірка ORA

Зазначила, що ORA CHARITY DAY був задля єдиної мети – зібрання коштів для Збройних сил України, тому, окрім соціального простору для жінок, Христина зробила благодійний захід для допомоги нашим захисникам. Жінка подякувала всім, хто прийшов, всім, хто долучився, а також окрему дяку висловила своїй команді.