|
09.07.2023 16:11

47-річна Падалко замилувала рідкісними кадрами з сином та доньками від захисника Єгора Соболєва – “Чекаємо”

Автор: Юлія Ящук

Нещодавно телеведуча марафону “Єдині новини” Марічка Падалко оприлюднила зворушливі кадри зустрічі доньок після 8 місячної розлуки з батьком. Довгоочікувана мить спілкування та обіймів спіткала родину прямісінько на столичному вокзалі.

Користувачі не стримували сліз, ділилися найтеплішими побажаннями Марічці та її родині. Відомо, що Падалко мати трьох дітей: сина Михайла та доньок Марії та Катерини. Жінка у своєму Instagram-блозі поділилася кадрами, де вся родина, окрім голови сімейства, спільно проводили час та намагалися перемкнути увагу від останніх бентежних новин.

“Чекаємо на фільм пам’яті”, – поділилася Падалко.

Падалко замилувала рідкісними кадрами з сином та доньками від захисника Єгора Соболєва

На світлині хлопчик Михайло, дівчата Маша та Катя з зіркою мамою щиро посміхалися для отримання пам’ятного кадру, адже почали ще більше цінувати час разом.

Марічка зізнається, до останнього не вірила, що може початися повномасштабна війна, тому на тлі всіх чуток та переконань чоловіка Єгора, подружжя сильно сварилося. У 2021 Соболєв отримав військову спеціалізацію “стрільця” та підписав контракт з підрозділом територіальної оборони. Відзначитися у військовій справі йому допомогло звільнення міста Ірпінь Київської області.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Єгор Соболєв посварився з батьками-росіянами, адже ті не усвідомлюють масштаби воєнних дій на українській землі. Додав, що залишив шанс на примирення з найріднішими, однак після усвідомлення ними, що росія вчиняє справжні злочини.