|
12.07.2023 09:45

Приховував недугу, а вона вилізла: стало відомо, чим насправді хворіє Олег Винник – таке тільки у 2% населення

Автор: Юлія Ящук

Нове інтерв’ю відомого співака Олега Винника залишило чимало питань на вже обговорювані теми, адже повелитель вовчиць говорив загальними висловами, де хотілося почути конкретику.

Проте йому вдалося зізнатися, що пісні, які присвячені коханій дружині, про яку публіка давно здогадалася, звати саме Таїсія, а сценічно – Таюне. Відомо, що Винник скасував всі свої концерти, які були заплановані до 24 лютого через проблеми зі здоров’ям. До Німеччини повелитель вовчиць вирушив, аби покращити свій стан, однак й там допомагав Україні через свій власний фонд “Вовчиця”.

Блогер Богдан Беспалов ексклюзивно для свого YouTube-каналу розповів правду, яку вдалося дізнатися про Олега Винника. Журналістці Вікторії Курочці артист розсекретив, що хворобою, яка його настигла хворіють близько 2% населення в Німеччині, проте точну назву діагнозу так і не сказав.

Стало відомо, чим насправді хворіє Олег Винник

Богдан зізнався, що недугу, яку Винник в розмові приховав від інтерв’юерки, називають подагрою. Саме це його “кошенята”, тобто аудиторія й таємна команда блогера назвала, як нібито прихований діагноз в інтерв’ю.

“Як заявляють кошенята в Олега Винника подагра. Системна патологія, яка характеризується підвищеним рівнем сечової кислоти в крові та відкладенням кристалів сечової кислоти в м’яких тканинах”, – зазначив Беспалов.

Тобто, 2% населення, які мають цю недугу в Німеччині, за словами Богдана, виявилися абсолютною нісетінтинецю. Додав, що він сам повівся з “кошенятами” й гадали, що в співака тяжкі наслідки після важкої хвороби. Все це виявилося вкидами й блогер не розуміє, навіщо це було потрібне. Беспалов переконаний, Виннику варто було зосередитися на благодійних концертах, на своєму здоров’ї та підтримці України, говорячи про всі події усьому світу, а не вдаватися до хитрощів та маніпуляцій.