|
14.07.2023 13:02

“Дитина має мати родину”: Осадча натякнула Горбунову на всиновлення маля – парочка стане батьками донечки?

Автор: Юлія Ящук

Катерина Осадча тричі відчула смак материнства, проте доля подарувала жінці всіх синів. Публіка сподівається, що зіркове подружжя подумають про появу ще й донечки в їхній родині.

Своєю чіткою громадською позицією знаменитість не відступає й далі продовжує працювати на благодійному фронті, займається розвитком авторського проєкту “Пошук зниклих”, збирає кошти на потреби Збройним силам України та не збирається зупинятися на досягнутому.

Осадча натякнула Горбунову на всиновлення маля

Нещодавно Катерина Осадча надала звіт, в якому детальніше описала список зроблених справ за перший місяць літа. Посилилася співпраця з правоохоронними органами для пошуку зниклих людей, випущена колекція патріотичного одягу за підтримки бренду One by One, продовжується плідна робота з Генеральною прокуратурою, а також з’явилася спеціальна банка в “Пошуку зниклих”, аби кожен міг робити донат в підтримку українцям.

Осадча розповіла про усиновлення дітей в новому проєкті

Однак і це ще не кінець роботі журналістки та її справам. Катерина Осадча розповіла про новий важливий проєкт, аби сім’я, яка хоче допомогти дітям, що залишилися без батьків змогла їх усиновити.

Зірка прагне, аби кожна дитина отримала свою родину, належну опіку, любов та підтримку. Так і виникла ідея на створення та реалізацію цієї ідеї за підтримки Міністерства соціальної політики. Анонсувала, що в перших п’яти серіях команда покаже та детальніше опише все в подробицях.

На останок подякувала всім працівникам, які зайнялися реалізацією її ідеї, адже впевнена – все в наших руках. Чоловік Юрій Горбунов похвалив кохану та написав чуттєвий коментар під дописом зі словами підтримки та вдячності: “Дякую тобі моя красуня, за все, що ти робиш!”.