|
17.07.2023 22:53

“Всі вірять в гроші”: онучка Олексія Данилова відповіла, скільки заплатила за рекламу своєї пісні на Гулівері

Влітку 2023-го навколо родини Олексія Данилова розгорнулися неабиякі розмови. Стосувалися вони творчості його онучки Марії, відеокліп на пісню “Кайф” якої нещодавно був прорекламований на будівлі торгівельного центру “Гулівер”. Українці звернули свою увагу одразу на декілька речей. По-перше, витрати дівчини на зйомки, а по-друге, на рекламу.

Користувачі не до кінця зрозуміли вчинок Данилової, яка під час повномасштабної війни в Україні дозволила собі такі витрати. З’являлися питання і щодо їхнього джерела. У зв’язку з цим Маша дала ексклюзивне інтерв’ю для видання УНІАН, де вперше розповіла, скільки витратила на таку потужну рекламу.

Онучка Олексія Данилова Марія відповіла, скільки заплатила за рекламу своєї пісні

Онучка Олексія Данилова відповіла, скільки заплатила за рекламу своєї пісні

За словами Марії, ця можливість дісталася їй абсолютно безоплатно. Гроші ж на роботу у студії звукозапису та зйомки кліпів вона також не бере у своєї родини.

“Я та моя родина не залежимо одне від одного фінансово. Мені приємно спостерігати за реакцією та інтересом до моєї особистості в різних ЗМІ. На сьогодні ми всі знаємо про дохід артиста від цифрових майданчиків та роялті. Дякуючи хейтерам, я навіть трішки заробила, бо мій кліп подивились багато разів. Тим паче тридцятисекундний ролик на екранах я отримала так само, як і інші артисти, безкоштовно – як подяку від ТРЦ”, – зізналася дівчина.

Також дівчина повідала, що насправді зраділа величезній увазі до її особистості, і вважає, що чорний піар — це також піар. Мовляв, завдяки хейтерам їй вдалося заробити більше переглядів на YouTube, що безумовно позитивно буде відображатися на її подальшій творчості.

Також Маша наголосила, чому вона отримала велику порцію критики, а також знаходилася в центрі обговорень. Данилова прекрасно знає, що таке бути частиною сім’ї відомої та впливовою людини, а також зізнається, що для неї це ніколи не було просто, а тому користувачі мережі не мають уявлення, з якими труднощами вона стикається.