|
31.07.2023 14:57

Як українські зірки підтримують полум’я кохання на відстані: поділились Наталка Денисенко та Анастасія Коротка

Наталка Денисенко

Українська акторка Наталка Денисенко ще на початку повномасштабного вторгнення провела чоловіка Андрія Федінчика на службу до ЗСУ. Коханий і до початку великої війни підготовлював дружину, що піде боронити Україну, через що пара часто сперечалася. Однак вибором свого благовірного актриса пишається.

Наталка Денисенко переживає розлуку з чоловіком

Наталка розуміє всіх жінок військових та закликає їх бути сильними. Коли вона втратила зв’язок з чоловіком, зрозуміла – найвища цінність є життя. На щастя, Андрій відповів коханій та з ним все добре.

Триматися, не зважаючи ні на що, допомагає актрисі син. Маленькому Андрію зараз 5 років та він дуже сумує за батьком.

“Я розумію, що у мене є ще одне життя, за яке я несу відповідальність, тому я намагаюся жити далі. Хоча при ньому я теж плачу і кажу, що сумую за татом. А він не сильно переживає, бо знає, що тато повернеться” – розповідає Наталя.

Пережити розлуку з коханим Наталці Денисенко допомагає син

Анастасія Коротка

Українська актриса та ведуча Анастасія Коротка також була вимушена випробовувати свої відносини з чоловіком. Андрій Бєдняков залишився в Україні в той час, як Анастасія з двома дітьми виїхала до США. 7-річна Ксенія дуже сумувала за батьком. Також вже в Америці акторка народила Андрію сина Остапа.

Анастасія Коротка народила сина в США

Зіркова пара започаткувала нові традиції своєї сім’ї. Андрій щодня розмовляв з Ксенією по телефону, а ввечері Анастасія відправляла чоловіку спільні з дітьми фото та відео.

“Сильне кохання відстань навіть зміцнює!” – вважає Анастасія.

Коротка неймовірно скучила за чоловіком та батьківщиною. Наразі родина возз’єдналася. Настя з дітьми повернулись в Україну, про що Бєдняков повідомив в Instagram.