|
30.07.2023 11:33

Шоу зірвали, а вона продовжує: Ані Лорак після скасування концерту українцями далі виступає – дякує росіянам

Автор: Юлія Ящук

Співачка, яка мала значний успіх, визнання, любов свого народу, а також неабиякі прослуховування та перегляди її пісень з кліпами українською мовою, проміняла все це на життя в росії, концерти, які активно скасовують та любов російської публіки.

Так, українців обурює позиція Лорак, адже після 24 лютого артистка ніяк не висловилася про війну, яку принесли росіяни на її рідну землю. Ба більше, байдужа позиція поза політикою коштує зараз чимало життів пересічних громадян. Вона далі продовжує співати для російської аудиторії та трактувати свою позицію, що хоче бути вільним артистом.

Ані Лорак після скасування концерту українцями далі виступає

Так, скандал на одному з концертів Лорак облетів новинний простір. Консул України в Анталії повідомив, що українці, які активно бунтували проти мовчунки досягли бажаного, тому в готелі Nirvana, в якому вона мала виступати, їй заспівати не вдалося.

Натомість в іншому курортному місті Туреччини – Белек, емігрантці Лорак все ж вдалося виступити й, судячи з відео, які артистка оприлюднювала у своєму Instagram, прийти послухати зірку наважилися саме росіяни, які активно підспівували її російськомовні хіти.

Концерт Ані Лорак в місті Белек

Нещодавно Ані Лорак змогла ще більше здивувати. Вона подякувала Туреччині за “теплі” приймання та розповіла про ще одне, але вже кінцеве шоу цього мінітуру. Коментарі під дописами закрила, адже розуміла, що українці від таких витівок артистки точно не в захваті.

“Дякую Туреччині за любов і теплі приймання! Сьогодні завершальне шоу нашого мінітуру! Чекаємо зустрічі! Люблю вас”, – написала в дописі Ані Лорак.