|
01.08.2023 13:24

Багатодітні батьки Тарас Тополя та Олег Скрипка поділились правдою про батьківство: “Це ще той кураж”

Тарас Тополя

Соліст популярної групи “Антитіла” Тарас Тополя має трійко дітей. Ще у 2013 році співачка ALYOSHA народила йому первістка. Пізніше пара ще двічі кликала лелеку. Наразі подружжя виховують 10-річного Романа, 7-річного Марка та маленьку донечку Марію.

Тарас Тополя розповів, як виховує дітей

За щасливе дитинство діточок артисти дякують своїм батькам. Пара не приховує, без допомоги дідусів та бабусь вони б не впорались. Завдяки рідним Тарас та Олена можуть поєднувати батьківство та кар’єру. Зірки категорично проти того, щоб тягати дітей з собою на гастролі. Вони вважають, така енергетика дітям не потрібна.

Також, з маленькою Марійкою, виконавцям допомагають старші діти. Роман та Марко дуже люблять бавитись з сестричкою.

“Троє дітей — це ще той кураж. Але це велике щастя. Головне, аби сім’я трималася міцно, і діти зростали в любові та гармонії” — розповів Тарас на шоу “Твій день”.

Олег Скрипка

Український вокаліст Олег Скрипка зараз має другий шлюб. Перша дружина Олега Марі Рібо — француженка. З нею співак прожив 7 років. Другий раз в дружини виконавець взяв українку. Наталія Сидь подарувала йому чотирьох дітей. Як у казці: два хлопчики Роман та Устим (17 та 15 років відповідно) та дві дівчинки — 13-річна Олеся та Зоряна, якій наразі десять.

Співак має свій шлях до розуміння з діточками. Він впевнений, примушувати дітей до чогось не потрібно. Кращий метод — показати власний приклад.

“Потрібно показувати власним прикладом, бо коли ми кажемо одне, а робимо інше, як насправді ми всі звикли чинити, у них ламається психіка. Нам треба забути про цю звичку, слова підкріплювати вчинками, тоді діти слухатимуть своїх батьків” — поділився переконаннями артист за лаштунками концерту “З Днем народження, Україно!”.

Олег Скрипка розповідає про виховання дітей.

Олег вважає, важливо залишатися подружжям та кохати одне одного. Тому інколи вони з дружиною залишають дітей на батьків та няньок і йдуть на побачення. Таким чином пара підтримує романтичні стосунки.