|
30.07.2023 14:44

Ксенія Мішина потрапила до лікарні та розповіла, хто винен у її стані: “Лихорадка та втрата свідомості”

Відома українська акторка Ксенія Мішина дуже серйозно ставиться до свого харчування. Минулого року зірка набрала декілька зайвих, як вона вважає, кілограмів, після чого звернулася до тренера та почала активно працювати над собою.

За 3 місяці вона змогла здивувати українську публіку неабияким результатом. М’язи зірки у розкішному стані, фігура прикрашена підкаченим пресом, а ноги підкорюють рельєфністю.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні

Ксенія Мішина потрапила до лікарні

Навіть у студії, куди Ксенія прийшла після схуднення, вона не стала їсти фокаччу, запропоновану ведучими. Тоді ж вона пояснила, що тепер дуже уважно слідкує за своїм раціоном і не може собі дозволити цю смакоту. Ведучі поставилися до даного пояснення з розумінням, хоча деякі глядачі прийняли це за дурний тон.

Але серйозна вибірковість Ксенії Мішиної у даному питанні не врятувала її від харчового отруєння. Нещодавно акторка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вона потрапила до лікарні, і до того ж через швидку допомогу.

Зірка показала себе у лікарняній палаті під крапельницею. Її не тільки лихоманило: акторка стверджує, що втрачала свідомість.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні

За її думкою поїздку до лікарні каретою швидкої допомоги їй організували устриці та морепродукти, які вона скуштувала. Тому поки що Ксенія знаходиться на лікарняному та оговтується після пережитого.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні акторка спочатку евакуювалася до Карпат, в чому їй допоміг колишній Олександр Еллерт, а потім багато часу проводила в Європі. На даний момент акторка разом з сином Платоном проживають в Україні.

Після 24 лютого у життя хлопчика намагався повернутися його рідний батько, але згодом зіркова сім’я зрозуміла, що не вподобала цю зміну і прийняла рішення жити без нього, як раніше. Тим часом Олександр знаходиться в еміграції, адже переїхав до Сполучених Штатів Америки. Там він займається стендапом, а також продає сірники.