|
03.08.2023 07:19

Син Тіни Кароль Веніамін довів співачку до сліз своїм вчинком: “Залишилося вугілля, на якому немає емоцій”

За увесь час на сцені Тіна Кароль стала матірʼю лише раз. Зірка знайшла своє кохання на естраді, побравшись зі своїм продюсером. В результаті цього союзу і народився Веніамін, якому зараз вже 14 років. Юнак рано втратив батька і став опорою для своєї матері, а свого часу і головною причиною залишатися сильною.

Навчатися хлопчика Тіна відправила до Великобританії. Тому бачаться вони не так часто, як воліли б. Хоча знаходиться час і для подорожей, і для посиденьок вдома.

Син Тіни Кароль Веніамін довів співачку до сліз

Син Тіни Кароль Веніамін довів співачку до сліз

Як відомо, Тіна завжди вкладала максимум зусиль у виховання сина. І нещодавно розповіла, як розплакалася, коли зрозуміла, що виховала свого спадкоємця правильно.

Виявляється, Кароль подружилася з директором школи, в якій навчається її син. І нещодавно в сімʼї чоловіка сталася трагедія: померла його мати. Тіна не могла підібрати слів, щоб підтримати і виразити свої співчуття родині директора. Але з цим прекрасно впорався Веніамін. Хлопець створив неймовірний текст та порадив чоловіку святкувати життя його матері.

“Я зрозуміла, чому нічого не могла написати, я боюсь говорити про смерть, бо біль — це слабкість для мене. Я заборонила її, викреслила, сховала, спалила. Залишилося вугілля, на якому немає емоцій. Я ненавиділа, коли всі ревіли поруч і нили мені в плече. Все про що я мріяла, щоб Веня сприймав смерть якось інакше”, – пояснила виконавиця.

Син Тіни Кароль Веніамін довів співачку до сліз

Тіна зізналася, що таки змогла виростити сина з абсолютно іншими цінностями, сильним характером і стержнем. А він же тільки підліток! Прочитавши глибокий текст від Вені, підписники зірки були настільки вражені красою думки і майстерністю слова дитини, що в коментарях не зʼявилося ні краплі критики. Публіка засипала хлопця компліментами.

Нагадуємо, чоловік Тіни Кароль помер 10 років тому від раку шлунку. Євген довго боровся за життя, а пішов з нього в Німеччині. Знаменитість поховала благовірного на Байковому кладовищі.