|
03.08.2023 14:24

Новий рік життя в новій родині: прийомний син Тимура та Інни Мірошниченко відсвяткував День народження

Усиновлення – це дуже відповідальна справа, варто бути готовими до складнощів, до того, що дитині буде важко адаптуватися у новій родині та знайти спільну мову з дітьми у родині. Ніхто, на жаль, не може передбачити, як складеться ситуація і як себе буде поводити дитина. Тож, спочатку треба врахувати всі можливі варіанти й подумати, чи готова родина до такого серйозного кроку.

Від інших зіркових родин ми теж багато чули про плани на усиновлення, але справжній крок зробила лише родина Мірошниченко. Інна й Тимур давно думали про те, щоб подарувати малюку, який втратив батьків родинне тепло і любов. Спочатку вони обговорили це питання між собою, а потім запитали думку своїх дітей, бо це дуже важливо. І, на щастя, вони навіть зраділи тому, що у них буде ще один братик.

Тож, родина ведучих вирішила не зволікати та зайнятися цим питанням серйозно. Вони пройшли дуже складний шлях з паперами та різними інстанціями, які приймають рішення щодо усиновлення. Але весь цей час вони навідували хлопчика у дитячому будинку і знайомилися з ним ближче. А тепер Марель живе вдома.

Зовсім нещодавно Інна й Тимур забрали сина до себе, Мія та Марко радісно прийняли братика і почали з ним гратися, а це вже гарний показник. Самі ж батьки вибудовують новий графік, оскільки Марсель маленький і самого його залишати не можна, а у садочок він ще не пішов. Тому, поки що подружжя по черзі гуляє з сином, якщо у них є справи.

Вчора, 02.08.2023 Марселю виповнилося 2 роки і свій новий рік життя хлопець вже почав у новій родині. Все сталося так, як хотіли Тимур з Інною, адже День народження – це важлива подія для кожної людини. Тим паче для батьків маленької та особливої дитини.

Це свято вся родина провела разом вдома, а потім на прогулянці та у кафе. Тобто, це був повністю сімейний день, який наповнився любов’ю і радістю.