|
04.08.2023 11:00

Чорну розкіш перебив конфуз: з Тіною Кароль на сцені трапився курйоз – зате довела, що співає без фанери

Автор: Юлія Ящук

Так, знаменита музична виконавиця Тіна Кароль володарка трьох октав в голосі, а тому точно може виконати будь-який хіт без супроводу фонограми. Багато років поспіль співачка була наставником та тренером в проєкті “Голос країни” та неодноразово приводила своїх учасників до перемоги.

Тіна Кароль зізналася, що прийняла рішення піти з шоу на фіналі “Голос країни” в 11 сезоні, не пояснивши свого рішення. Втім, згодом зізналася, що вона не хотіла брати участі в інтригах, яких потребувала від неї продюсерська команда. Впевнена, що може дати трішки більше професіоналізму і якості в роботі артиста, а тому прямо заявила, що за хайпом та інтригами до інших героїв шоу.

Тіна Кароль довела, що співає на сцені без фанери

Так, днями співачка Тіна Кароль показала, який курйоз пережила прямісінько під час виступу на сцені з Юлією Саніною. Артистки виконували свій відомий хіт “Я вільна”. Під час співу зі стійки, за якою стояла Кароль, у неї упав мікрофон.

Тіна то крутила стійку руками, то тримала її, і тому в один момент мікрофон не витримав та полетів до рук глядачів. Однак співачка не розгубилася, посміхнулася слухачам, подякувала за повернення так званого втікача, а головне довела, що співала без фонограми, адже коли втратила мікрофон, то голосу Тіни чути не було.

Користувачі соціальної мережі Instagram в коментарях під відео жартома зазначили, що навіть мікрофон не витримав такої краси поп-діви, оскільки він вирішив втекти. А деякі навпаки захоплювалися чарівним образом Кароль, яка для концерту одягнула чорну обтислу сукню, що вдало підкреслила переваги її фігури.