|
05.08.2023 22:13

Оля Полякова здивувала підписників: 61-річна мама виглядає неначе сестра зірки

Популярна українська співачка Оля Полякова виклала новий пост в Instagram. Виконавиця привітала маму з днем народження. Оля з теплом згадала дитинство та подякувала мамі за виховання.

“Знаю, що глибина і світогляд в мене від тебе. Здатність дивитися глибше, не поверхнево, аналізувати і скоро знаходити рішення, задумуватись над вічним, і жадібно цікавитись усім. Ну і королівські замашки теж” – написала співачка.

61-річна Світлана виглядає чудово. Не всі фоловери повірили, що перед ними дійсно мама зірки. Підписники відразу почали вихваляти гени родини.

“Яка гарна у Вас мама!”, “Думала це сестра”, “Я думала, це подружка! ось звідки такі гени”, “Яка гарна і молода жіночка”, “Всім би такі гени! З днем народження Вашу прекрасну молоду маму” – завалили підписники компліментами.

Оля Полякова показала свою напрочуд молоду та вродливу маму

Нагадаємо, до початку повномасштабного вторгнення, Світлана жила в росії. Оля дуже хвилювалась за маму та наполягала на її переїзді. Через активну діяльність в соціальних мережах співачка думала, на неї почнуть тиснути. Дуже боялася, що це робитимуть через маму. Тоді жінка здалась та виїхала до доньки за кордон, залишивши в росії свого коханого. Жінки запевняють, дипломат проти війни та не підтримує путіна. Зараз Світлана зустрічається з ним на відстані.

“Він нормальний, він усе розуміє, він, звісно, проти режиму путінського” – наголосила Оля Полякова.

Також, Оля продала шикарний маєток в якому проживала її мама. Таким чином співачка показала, мама в росію повертатися не збирається.

“Просто продавали, бо треба було позбутися цієї нерухомості, щоб не мати більше нічого спільного з росією” – повідомила співачка.