|
08.08.2023 16:50

Ектор Хіменес-Браво знайшов спосіб обійти Ярославського і вразити Мартиновську: “У мене 2 будинки в Ірпені”

Бізнес знаменитого колумбійського шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво давно приносить йому стабільний та великий дохід. Прекрасним доповненням до нього є медійне обличчя самого кулінара, який раз-у-раз, з’являючись на екранах, нагадує глядачам, що вони завжди мають можливість відвідати його ресторан та спробувати страви за його рецептами.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свою нерухомість в Ірпені

Саме через бізнес Ектор осів на Київщині. Раніше зірка розповідав, що в нього є розкішний будинок в Канаді, який він вважає своїм домом. Ба більше, у ці невеличкі проміжки часу, які він проводив там, зірка з задоволенням показував місце, про яке згадує з таким теплом.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свою нерухомість

Та як з’ясувалося, квартира в столиці та маєток в Канаді — це не вся нерухомість знаменитості. Нещодавно Ектор розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в нього в Ірпіні є два будинки, які знаходяться по сусідству.

І один з них він на даний момент продає. Тож шеф-кухар повідомив своїм потенційним покупцям про можливість не тільки придбати дім, але і стати його сусідом.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свою нерухомість в Ірпені

До інформації зірка також надав фотографію своєї собачки, яку він часто показує фанатам. Маленька красуня знаходилася на газоні та дивилася прямо в камеру.

Нагадуємо, що 2021 року Ектор заінтригував мережу своїм особистим життям. Зірка засвітився з жінкою, особистість якої відмовився розкривати. Спочатку глядачі були впевнені, що це Ольга Мартиновська, адже вгадали її по схожому силуету. Пара багато часу проводила разом, і навіть їздила по курортах. Вже пізніше красуня потрапила в кадр з волоссям, через що шанувальники встановили, що обраницею зірки є брюнетка.

Поступово все більше деталей потрапляло до рук преси, як наприклад, її вік. Виявляється, Ектор почав зустрічатися з доволі юною особою.

Після початку повномасштабної війни в Україні шеф-кухар опинився у гостях у своєї мами в Колумбії, а його дівчина перебувала в Польщі. Через декілька тижнів пара возз’єдналася і згодом повернулася до України. Зараз про їхні взаємини нічого невідомо.