|
09.08.2023 11:05

54-річна Надія Матвєєва заговорила про пишне весілля з молодшим на 20 років коханим: “Я так хочу”

Автор: Юлія Ящук

Так, відверто у розмові з ведучим Славою Дьоміним українська телеведуча Надія Матвєєва відверто розповіла про своє ставлення до весілля з новим коханим. Раніше в інтерв’ю Григорію Решетніку знаменитість зізналася про нові стосунки з чоловіком, який не є публічним, а працює в близькій сфері до медичної.

Майбутня пара познайомилася на вечірці. Ба більше, чоловік не знав, що Надія публічна особистість, а згодом він був приголомшений, що Матвєєвій 53 роки, адже вона має достатньо молодий вигляд. Зірка зізналася, що її новий обранець молодший за неї на 20 років.

Надія Матвєєва заговорила про весілля з молодшим на 20 років коханим

Славі Дьоміну українська телеведуча розповіла, що була двічі заміжньою жінкою, тому тепер заміжжя для неї не таке важливе, як колись. Також поділилася, навіщо їй ці нові стосунки:

“Тому що я так хочу. Це бажання, яке стосується конкретної людини, з якою я бачу себе у стосунках. Стосунки мені для щастя”.

Ведучий Слава Дьомін перепитав у зірки, чи не для штампа в паспорті Надія Матвєєва закрутила цей роман, на що вона відповіла, що не любить весілля та систему проведення церемонії:

“А в мене немає штампа в паспорті. Я не люблю весілля, я не розумію самої системи весілля, коли пара має щось робити, аби задовольнити якісь традиційні потреби багатьох людей”.

Додала, що в реєстрації, тобто в самій заяві для суспільства, мовляв, тепер це офіційна подружня пара  – є певний сенс. Втім, згадала свої два негативні досвіди у шлюбах, коли вважала, що попередні стосунки були до кінця її життя.

Зараз Надія Матвєєва хоче так вважати, що нові стосунки стануть для неї останніми та до самого кінця, проте дає собі свободу так не вважати й дивитися на реальну картину.