|
10.08.2023 12:02

Тімур Мірошниченко розповів історію знайомства з дружиною Інною – відповіла після двох років мовчання

Автор: Юлія Ящук

Так, Тімур Мірошниченко у новому інтерв’ю, яке надав знаменитій журналістці Маші Єфросиній розповів про деталі усиновлення свого сина Марселя, про життя в умовах війни, про проблеми в нових реаліях та стосунки з дружиною Інною.

Український телеведучий зізнався, що процес усиновлення сина був досить непростим, а ще викрив схему, адже для того, щоб тільки стати в чергу, майбутнім батькам необхідно було заплатити 50 тисяч євро. Втім, зізнався, що вони ніяких внесків не вносили, адже працівники розуміли, що перед ними стоїть медійне подружжя, яке може про це розповісти.

Проте Інна Мірошниченко активно вела свій блог в соціальній мережі Instagram та ділилася розвитком подій у цій справі. Тому, багато користувачів написали в особисті повідомлення жінці та викрили суму, яку треба було заплатити за дитину.

Зірка 1+1, окрім поповнення в їхній родині, розповів детальніше історію знайомства з коханою Інною. Відомо, що медійне подружжя познайомилося на корпоративі юридичної компанії, де вона була справжньою зіркою вечора, адже з 10 нагород, 3 їй вдалося отримати, а Тімур Мірошниченко був ведучим цього заходу.

Тімур Мірошниченко розповів історію знайомства з дружиною Інною

Після цього Тімур вирішив відшукати Інну в соціальних мережах та поставити реакцію у Фейсбук, однак жінка досить довго ніяк не реагувала на це. І найцікавіше те, що вона наважилася відповісти знаменитості через два з половиною роки:

“Я знайшов її в соцмережах, тоді була в Фейсбуці кнопочка “підморгнути” або “штрикнути” українською. Я штрикнув, а вона не відповідає. Пройшло два з половиною майже роки й тут я бачу сповіщення: “Інна Рудник підморгнула у відповідь”.

Потім майбутні закохані почали перекидатися реакціями та згодом спілкуватися. Далі пара почала жити разом завдяки Київводоканалу, адже щорічні відключення води ніхто не скасовував, а в Тімура в помешканні стояв бойлер.