|
11.08.2023 10:48

29-річна Катерина Репяхова відповіла, чому в чоловіки обрала саме Віктора Павліка – “Мабуть, доля”

Автор: Юлія Ящук

У 2020 році відомий український співак Віктор Павлік одружився з молодою красунею, на його концертній директорці Катерині Репяховій. До узаконення стосунків пара була разом 5 років, проте багато прихильників у щирість цих взаємин не вірили, адже різниця у віці між подружжям неабияк цікавила пересічних громадян.

Катерина Репяхова відповіла, чому в чоловіки обрала саме Віктора Павліка

Так, нещодавно Катерина Репяхова відповіла на питання від одного з її підписників в Instagram, чому вона обрала саме Віктора Павліка, а не молодого чоловіка, адже на пару може впливати їхня різниця у віці та призводити та непорозумінь. Однак блогерка запевнила, що на їхні стосунки вік ніяк не впливає:

“Мабуть, доля. Тому що ми випадково зустрілися. Тому що ми були потрібні один одному. Тому що ми полюбили один одного і тд. Вік мого чоловіка ніяким образом не впливає ні на що”.

Катерина Репяхова відповіла, чому в чоловіки обрала саме Віктора Павліка

Нагадаємо, що у 2021 році молода дружина подарувала співаку Віктору Павліку сина Михайла, який став для чоловіка четвертою дитиною. Катерина Репяхова днями розповіла результати обстеження їхнього 2-річного сина, адже батьки хлопчика намагалися виявити причину, чому саме він не говорить.

Син Катерини Репяхової та Віктора Павліка

Жінка видихнула з полегшенням, адже повідомила, що після тривалого обстеження у лікарів, син не потребує медикаментозного лікування, тому наразі варто приділити особливу увагу заняттям з педагогами. Після всього пережитого за останній час, Катерина Репяхова розповіла про найближчий відпочинок з маленьким Михайлом в санаторії у Карпатах.