Рубрики: Новини
20.08.2023 08:49

Інна Мірошниченко поділилася спогадами з дитячого будинку після усиновлення сина – ламають характер дітей

Тімур та Інна Мірошниченко – відоме зіркове подружжя, яке заслуговує на повагу, адже наважитися на усиновлення дитини, яка не є рідною, а також дати всю свою турботу та любов може далеко не кожен.
Поділитися

Так, після усиновлення сина Марселя вся знаменита родина нарешті знаходиться щаслива у повному складі. Зірка 1+1 Тімур Мірошниченко зізнався про нелегке перебування дітей, що залишилися без батьків в дитячих будинках.

Громадській діячці Маші Єфросиніній Тімур розповів, що для того, аби просто стати в чергу на усиновлення дитини майбутні батьки мали заплатити суму в розмірі 50 тисяч євро. Однак працівники закладу розуміли, що перед ними стоїть медійне подружжя, яке може викрити прибуткову схему, тому не пропонували йому нічого платити.

Інна Мірошниченко поділилася спогадами з дитячого будинку після усиновлення сина

Дружина відомого телеведучого Інна Мірошниченко активно вела свій блог в соціальній мережі Instagram протягом всього періоду усиновлення, тому інші батьки в особисті повідомлення викрили схему, як насправді працюють ці заклади.

Інна продовжила тему батьківства у блозі та почала поступово ділитися своїми спогадами з дитячого будинку. Так, розповіла, що одного разу вони з Тімуром прийшли навідатися до маленького Марселя. Майбутні батьки сиділи з дитиною на сходах, а далі в якийсь момент Марселю щось не сподобалося, він обережно вклався на підлогу і почав стукати ногами, дивлячись на їхню реакцію.

Коли працівниця дитячого будинку підійшла і запитала, що тут відбувається, зіркове подружжя відповіло, що хлопчик починає показувати свій характер. Яке здивування Тімур та Інна отримали, коли жінка відповіла фразою: “Ну нічого, характер можна переламати”.

Інна в дописі відверто зізналася, що не підтримує таких методів виховання, адже всі ці ламання та питання, коли дитині доводиться щось одне обирати лякають її, а потім вона не знає, як з цим впоратися.

Дружина знаменитого ведучого розповіла, що пише всі ці історії в дописах для того, щоб донести суспільству, що усиновлення дитини – це хороший варіант для людей, які мають неабияку витримку, силу волі, віру в краще, однак буває так, що вони цього просто не можуть зробити, попри велике бажання.

Нерідко дітей в дитбудинках ламають, забувають про їхні базові потреби в турботі, теплі та любові, тому вона вірить, що привернення її уваги до цієї теми дасть поштовх до змін на краще, для вдосконалення всіх процесів усиновлення.

Додала, що відсоток людей, які знаходяться в темі усиновлення дітей наразі достатньо малий, аби чинити зміни, втім, вона не полишає надії все змінити.