Рубрики: Новини
19.08.2023 19:34

Хто розбив серце Софії Ротару? Через 20 років після смерті чоловіка співачка розповіла про свої почуття

Легенда української естради Софія Ротару відреагувала на трагічні події в Чернігові та видала правду про свої почуття у зв'язку з ними. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.
Поділитися

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару не надто розповсюджувалася стосовно власної позиції. Шанувальники тижнями чекали на її реакцію, але у відповідь отримали лише мовчання. При цьому родина співачки вперше за багато років потрапила в скандал. Востаннє так гучно сімейство обговорювали після похорон її чоловіка Анатолія Євдокименка.

Хто розбив серце Софії Ротару

Її син Руслан та онук Анатолій намагалася перетнути кордон України незаконно. Чоловіки були затримані, а вже наступного дня їх відпустили. Жодних коментарів стосовно пережитого ніхто з фігурантів скандалу не давав. Власне, і сама Софія Михайлівна відмовчувалася на цей рахунок.

Софія Ротару відреагувала на важку втрату в Чернігові

Співвітчизникам не тільки було незрозуміле мовчання артистки, але її не бажання виступати на благодійних концертах. Де вона знаходилася залишалося загадкою і лише через декілька тижнів артистка відреагувала на смерть своїх співгромадян, а згодом і назвала війну “війною”.

Причому наближені Ротару неодноразово говорили, що вона відмовляється від будь-яких замовлень, які поступають від російських мільйонерів і не хоче чути про бізнес в російській федерації.

Співачка не надто активна в соціальних мережах, але час від часу все ж таки дає знати, що слідкує за новинами, співпереживає українцям та готова ділитися своїми емоціями.
Наприклад, нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі фотографію з Чернігова, додавши емодзі розбитого серця, як вона це робила безліч разів раніше.

Софія Ротару відреагувала на важку втрату в Чернігові. Скріншот особистої сторінки співачки в Instagram

Варто відмітити, що Софія Ротару завжди дотримувалися образу залізної леді. У цьому вони дещо схожі з Тіною Кароль, Свої почуття вона не показує суспільству, і порушила цей принцип лише раз, втративши кохання всього свого життя. І лише після 2022 року легенда української естради регулярно говорить про свій біль.