|
22.08.2023 14:54

“У нас немає свого житла”: чому 42-річна Тоня Матвієнко і 45-річний Арсен Мірзоян живуть разом з батьками

Після гучного весілля Арсен Мірзоян та його новоспечена дружина Тоня Матвієнко не переїхали у свій власний будинок, а залишилися жити у матері співачки Ніни Митрофанівни. Та, в свою чергу, широко відкрила свої двері та обійми для молодят. Хоча спочатку зірка була категорично проти стосунків спадкоємиці з одруженим виконавцем, врешті-решт, вона прийняла ситуацію та полюбила свого зятя.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли, чому вимушені жити з батьками

Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко після 6 років шлюбу

При цьому зіркове подружжя не приховує того, що це було вимушене рішення, і живуть вони під одним дахом з Ніною Митрофанівною та Петром Гончаром не через велике бажання завжди бути поруч, а через відсутність іншої альтернативи.

Пара мала плани проживати окремо від батьків. Зірки навіть вклалися разом з коханим у нерухомість. Незадовго до повномасштабного вторгнення Мірзоян вперше розповів, що в них є квартира, і вони вже планують переїзд. Однак, ремонт був зупинений через війну.

В свою чергу Тоня Матвієнко розповіла Славі Дьоміну, як йдуть їхні справи зараз:

“Хочеться мати своє житло, яке куплене. Винаймати й платити оренду не хочеться. Це не вигідно взагалі. Тут є де жити. І на ці гроші можна винаймати прибиральницю, няню. Ну вже не ті часи. І на цей час у нас немає свого житла”

Варто зазначити, що багато років у цьому ж будинку росла і красуня Уляна (дочка Тоні від попередніх стосунків). Втім, дівчина вже доволі доросла і давно з’їхала від своїх батьків, щоб будувати своє життя незалежно. Петро Гончар в свою чергу з’їжджати до себе у майстерню через кризу у стосунках з дружиною. Як зізнавалася Ніна Митрофанівна, на період війни вони з Арсеном залишилися вдвох, але прекрасно ладнали. Єдина причина для суперечок в них — це кухня.

Як розповідав співак, Ніна Митрофанівна не переносить, коли він щось смажить і починає зачиняти усі двері.