|
24.08.2023 14:09

Злата Огнєвіч розповіла про таємного рятівника її вечора: ніхто не зміг забрати, а він зміг – “Якийсь колапс”

Автор: Юлія Ящук

Музична виконавиця Злата Огнєвіч останнім часом повністю занурилася у творче життя, тому прихильникам на деяку мить здається, що вільного простору для особистого щастя зірка собі просто не залишила.

Так, нещодавно знаменита українська співачка повідомила про колапс, який з нею трапився одного робочого вечора. Артистка сцени публічно подякувала таємному рятівнику та розповіла підписникам, що сталося.

Злата Огнєвіч розповіла про таємного рятівника її вечора

Розповідає, що служба “Bolt”, а саме його водій став офіційним рятівником її вечора, адже героїня нашого матеріалу довго намагалася викликати авто, підіймала ставки, однак її замовлення ніхто не хотів приймати за жодні гроші.

В столиці відбувся справжній колапс, великі затори, тому згодом вона згадала, що бачила в місті самокат з логотипом “Bolt”. Далі зірці справді пощастило, адже саме на ньому вона приїхала на свій концерт:

“Жодна служба таксі не змогла приїхати. В місті – затори, якийсь колапс! Мене врятував …. Самокат. Дякую, Bolt”.

Злата Огнєвіч розповіла про таємного рятівника її вечора

Нагадаємо, що 23 серпня відбулася прем’єра нової музичної роботи Злати Огнєвіч спільно з гуртом “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” – “Народжені Вільними”. У новому дописі в анонсі даного треку виконавиця засвітилася в обіймах провідного українського кулінара Євгена Клопотенка. Подейкують, що шеф-кухарю подобається співачка, тому він так міцно обіймав її на відео та уважно дивився їй в очі, коли та наспівувала рядки з нового хіта.