|
29.08.2023 10:54

Pianoboy показав дорослого сина: чим займається 20-річний юнак та чи збирається повертатися в Україну

Дмитро Шуров – не лише відомий співак, а й люблячий чоловік та турботливий батько. У шлюбі співак перебуває вже понад 20 років. Його кохана, Ольга, працює разом з чоловіком і виконує обов’язки PR-менеджера. У шлюбі жінка народила Дмитру хлопчика, якого назвали Левко. Зараз юнаку вже 20 років, а народився він у день прапора України – 23 серпня. Від батьків хлопець успадкував шикарне кудряве волосся.

Pianoboy показав дорослого сина

Батько привітав сина дописом в Instagram. Світлини родини співака не часто з’являються на просторах інтернету. Співак намагається тримати особисте подалі від сторонніх. Чоловік подякував дружині за сина, а долі за прихильність та благословіння жити поруч з коханою та Левком. Також, до привітань долучилися фоловери Дмитра. Підписники побажали Левку успіхів та щасливого майбутнього.

“Вони і є найкраще, що є. І я дуже вдячний Вітчизні та Києву за те, що саме тут ми зустрілись, стали одним цілим і несемо наш прапор разом.” – підписав світлину виконавець.

Раніше, Дмитро Шуров розповідав, Левко навчається закордоном. Юнак здобуває музичну освіту в коледжі Великобританії. Батько пишається талантами сина та пророчить йому успішне майбутнє. Pianoboy наголошує, молоді необхідно присвятити себе навчанню, адже саме вони матимуть відбудовувати Україну після війни.

“Звісно, він сильно переживає війну. Але для його покоління надважливо зараз вчитись”, – поділився думками Дмитро.

Pianoboy показав дорослого сина

Наразі виконавець допомагає там, що найкраще вміє – музикою. Дмитро виступає з благодійними концертами по Україні та за її межами, а зароблені кошти передає на потреби ЗСУ та постраждалим від війни.