Рубрики: Новини
29.08.2023 15:54

Легендарна “Ніченька” зазвучить по-новому: Тіна Кароль в середині вересня випустить україномовну версію пісні

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських співачок українського шоу-бізнесу, оскільки її пісні дійсно чіпляють та можуть розчулити до сліз. Також вона має унікальний голос.
Поділитися

Тіна має сильний вплив на молоде покоління, адже крім свого неймовірного таланту вона ще й людина з великої літери, бо Кароль вже неодноразово допомагала людям, які цього насправді потребують. Співачка за власні кошти купувала учасникам “Голосу країни” квартиру. А це багато чого вартує, бо це показує широту її душі.

Тіна Кароль

Тіна ніколи не була слабкою, адже вона доволі рано залишилась без чоловіка і всі задачі звалила на себе. Сюди ж входило і виховання сина, і робота, і бізнес. Саме тому, що довгі роки співачка все тягнула на собі, вона змогла стати справжньою зіркою  влаштувати своє життя так, як їй того хотілося.

Зараз Кароль і досі вважають єдиною українською поп-дівою, яка з кожним разом вражає все більше і більше, оскільки її пісні набувають нових сенсів та нового звучання. Але є в її арсеналі й ті пісні які роками не виходять з пам’яті слухачів. Але вони написані російською, бо раніше мовне питання не стояло настільки гостро, як зараз.

Певно всі пам’ятають ліричну пісню Кароль “Ніченька”, яку вона ще заспівала напівоголеною у кліпі, і він всім запам’ятався через драматизм. Ця пісня дійсно може й досі зачіпати, але слухати її вже навряд чи хтось буде.

Інформація про переклад пісні

Саме тому Тіна вирішила перекласти цей трек українською та додати їй нового звучання і дати новий, не менш серйозний і сильний сенс. Але нову версію легендарної пісні ми всі зможемо почути в середині вересня і виконана вона буде не Кароль.  Трек вийде 15-го числа, коли артистка нарешті презентує її своїм відданим слухачам, які довго чекали на цю мить разом з виконавцем ОКS.