Рубрики: Новини
12.09.2023 18:48

Став батьком у 19 років: Роман Сасанчин поділився подробицями особистого життя після перемоги “Голосу країни”

Переможець проєктів "Голос країни" та "Голос.Діти" розповів про життя після шоу. Як склалося особисте життя одного з наймолодших переможців?
Поділитися

Роман Сасанчин здобув знаменитість ще у 2015 році. Хлопчик не зміг привернути увагу тренерів в першому сезоні телепроєкту “Голос. Діти”, проте переміг у другому. Втретє виконавець переступив поріг шоу вже дорослим. Незмінним тренером молодого юнака була Тіна Кароль. Чоловік не помилився в виборі, адже і в дорослому проєкті з сильними конкурентами взяв гору.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе

Телеканал подарував Роману квартиру в Києві, що у майбутньому неабияк згодилося виконавцю. Адже вже незабаром він став батьком.

Роман зустрів дружину у 2020 році, а вже у 2021 – зробив їй пропозицію руки та серця. На початку грудня вони уклали шлюб, а 30 обраниця подарувала співаку первістка. Іванна, яка старша за Романа на 4 роки, народила донечку.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе

Пара часто демонструє спільні фото в соціальних мережах. Молоді батьки не бояться виставляти фото з крихіткою в інтернет. Дівчинку назвали Елізабет.

Був і складний період і стосунках подружжя. Навесні 2022 року Іванна з дитиною перебували в Польщі, а Роман залишився на Тернопільщині. Не пробувши замужем й 5 місяців, дівчина заявила, що родина не витримала розлуки та випробування війною, й пара буде розлучатися.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе

Шанувальники ставили питання, однак відповідь була не такою, як вони очікували. У січні 2023-го пара повінчалася, закріпивши свої стосунки. Деякі підписники підозрюють Іванку в спекуляції, мовляв, вона спеціально зробила таку заяву, щоб підігріти інтерес до пари. Проте, правда це, чи ні, відомо тільки подружжю. Які зараз кохають одне одного та спільно виховують донечку.