Рубрики: Новини
19.09.2023 10:13

“Мені кабзда, шо я це виклав”: Руслан Сенічкін в секреті від мами показав її публіці (ФОТО)

Відомий телеведучий Руслан Сенічкін не любить розповсюджуватись на тему особистого життя і не часто ділиться світлинами своєї родини. Проте шоумен в секреті від мами все ж опублікував їх спільне фото
Поділитися

Руслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, рідко ділиться зображеннями своєї родини з аудиторією, проте 18 вересня вирішив опублікувати фото з мамою. Судячи з опису під світлиною, зробив він це не питаючи згоди.

Про маму

Ведучий інколи згадує Віру Антонівну в інтерв’ю. На запитання чи вільне зараз серце Сенічкіна, відповідає, що любить багато чого у своєму житті:

“Багато хто в моєму серці.”

В першу чергу для нього це мама, сестри Анна і Тетяна та племінниця Ніка. Якщо розглядати це питання в плані романтичному, Сенічкін каже, що все ще холостяк. Телеведучий зізнається, що не відчуває тиску з боку родичів, що ще не одружений. З ними він домовився не підіймати цю тему.

Руслан Сенічкін вперше за тривалий час показав маму

Саме мама прищепила Сенічкіну любов до кулінарії. Ще в дитинстві вони часто проводили час разом за приготуванням вечері та обідів.

З нагоди Дня матері, Руслан Сенічкін публікував милий допису у Facebook, де писав, що Віра Антонівна завжди допоможе, що б не попросив. А також розповів про мамине хобі, виявляється Віра Антонівна дуже любить вишивати панд, свої роботи вона колекціонує, а потім віддає синові, як подарунок. У цьому ж пості телеведучий розповідає історію з дитинства, за яку йому дуже соромно. Про те, як він надто сильно бажав стати дорослим, а тому взяв татів недопалок, пішов у дворові хащі та закурив. Усіма силами Сенічкін намагався не видати себе перед мамою, але не пощастило. На це Віра Антонівна нічого не сказала, а лиш подивилась, похитала головою і пішла. Після цього Руслан замкнувся в спальні та проплакав 2 години, бо було соромно.

Вчора, 18 вересня, Руслан Сенічкін, у своєму дописі в Instagram, показав як зараз виглядає його мама.

Руслан Сенічкін вперше за тривалий час показав маму

Певно Віра Антонівна не дуже любить “світитись” на публіці, бо фото її син підписав ось так:

“Мені кабзда, шо я це виклав. Але. Sorry, mom.
Ітс фор меморі, так би мовити.”