|
25.09.2023 12:59

Тіна Кароль розповіла про свій перший поцілунок: Дан Балан не знав, а це сталося на шкільній дискотеці

2023 рік став для Тіни Кароль роком перемог, здійсненням мрій та досягнень. Артистка потрапила на суддівське крісло в Греммі, її портрет видніється на Бродвеї, а на сцені вона виконує пісню, написаною Дайан Воррен.

Тіна Кароль розповіла про свій перший поцілунок

Тіна Кароль розповіла про свій перший поцілунок

У зв’язку з композицією, яку для поп-діви написала світова знаменитість Тіна Кароль дала ексклюзивний коментар журналу “Marie Claire”. В ньому виконавиця розповіла, чому для неї цей крок неймовірно важливий і можна сказати доленосний.

До речі, про роботу над спільною піснею між українською виконавицею та голлівудською знаменитістю стало відомо ще 2 місяці тому. Вже тоді новина була неймовірно інтригуючою. А очікування шанувальників цілком і повністю виправдалися, чому вони безумовно раді.

Тіна Кароль розповіла про свій перший поцілунок

“Композиції, створені Дайан Воррен знають всі, але просто не знають, що вона їхній автор. Я жартую, хоча це так і є. З її піснями у багатьох пов’язані приємні спогади. Особисто я танцювала під її пісні ще на шкільних дискотеках. Ну хто не знає “One Break My Heart” Тоні Брекстон? Хто не цілувався під цю пісню?”

Варто відмітити, що у плані успішності Тіна Кароль вже переганяє свого колегу та імовірного коханого Дана Балана. Так, зірка свого часу міг похизуватися тим, що написав справжній хід для Ріанни, а також мав доволі широку аудиторію по всьому світі. На даний момент поп-діва не тільки не відстає, але безумовно перевершує колегу в усьому.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль також відмовилася від усіх своїх російськомовних пісень, навіть тих, які були найулюбленішими серед аудиторії та користувалися популярністю протягом 20 років. Саме тому для Кароль співробітництво з Воррен також дуже важлива.

Шанувальники вже активно поповнюють свої плей-листи новою композицією, яка не тільки неймовірна на слух, але вселяє надію та віру в краще.