|
29.09.2023 20:50

“Мріє зустріти своє кохання та одружитися”: Гайтана шукає для свого престарілого батька нову дружину

Коли Гайтана з’явилася вперше на українській сцені, то одразу ж звернула на себе увагу екзотичною зовнішністю. Тоді на вітчизняній естраді жінок з африканськими рисами не було.

Артистка мріяла виконувати джаз, але просувалася завдяки поп-музиці. За багато років активної роботи вона змогла створити безліч композицій, які назавжди стали улюбленими для багатьох слухачів.

Гайтана повідомила, що шукає для свого батька нову дружину

Гайтана повідомила, що шукає для свого батька нову дружину

У той самий період вона давала ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідала про свою сім’ю. Її батько родом з Конго свого часу закрутив кохання з українкою. В результаті цього союзу і народилася прекрасна Гайтана. Стосунки з ним були складними, але артистка з превеликим задоволенням їздила на свою історичну батьківщину та відвідувала тата.

А зараз Гайтана не випускає нових кліпів, не з’являється на великій сцені, але продовжує займатися творчістю. Її чоловік виконує обов’язки продюсера. Пара разом виховує дочку, багато подорожує та тримає зв’язок з аудиторією через соціальні мережі.

Нещодавно зірка повідомила на особистій сторінці в Instagram, що дружина її батька померла. У зв’язку з цим чоловік знову у пошуку коханої жінки. Він не хоче залишатися одиноким самотнім і мріє про кохання.

Гайтана прийняла рішення допомогти батьку цьому питанні і тому повідомила українським жінкам, що її коханий тато мріє знову одружитися.

Нагадуємо, що Гайтана зникла з великої сцени після невдалої участі на Євробаченні. Артистка не змогла завоювати достойне місце, і як подейкували, в результаті потрапила в борги, адже участь у конкурсі коштує немаленьких грошей.

Що ж відбулося насправді достеменно невідомо. Після розірвання контракту з Едуардом Клімом все стало важко та незрозуміло. Про Гайтану усі пам’ятають, її люблять, від нею чекають новин, а тому співачка в будь-який момент могла б повернутися на естраду та тішити слухачів своєю творчістю.