|
01.10.2023 14:37

Каменських, Матвєєва та Камалія виразили слова вдячності: вітання з Днем захисників від українських зірок

День захисників і захисниць України – це державне свято, започатковане у 2014 році. Зазвичай його відмічали в 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці. Проте, цього року через реформу церковного календаря свято перенесли та відзначають 1 жовтня.

Це свято було встановлено з метою вшанування та відзначення всіх, хто бореться за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Це важливе національне свято, що відзначає героїзм та відданість військових, які беруть участь в кровопролитній війні росії проти України. Сьогодні ранок кожного українця почався з масштабної хвилини мовчання в пам’ять про загиблих воїнів.

До привітань героям долучились українські медіа та знаменитості. Вони щиро висловлюють вдячність на повагу до кожного воїна, що боронить нашу державу.

“Вітаю зі святом, наші захисники і захисниці! Хай Матінка Божа оберігає вас своїм покровом! Молюсь, як і кожен українець, про найголовніше” – написала Камалія.

Зірки привітали військових України з професійним святом

“День Захисників України! На зараз доля України така, що день захисників щодня, з безмежною вдячністю нашим героям! Підтримуючи українських воїнів сьогодні маємо зміцнювати побажання та натхненні слова подяки ДОНАТАМИ. Бо потреби захисників це й наші потреби. А їх дуже багато!” – написала Надія Матвєєва.

Зірки привітали військових України з професійним святом

“Немає тих слів і тих почуттів, які б висловили вдячність за все те, що ви робите заради України і заради кожного з нас! Ми в неймовірному боргу перед кожним з вас” – привітала Катерина Осадча

“В цей день хочу привітати всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі та хоробрі. І ми впевнені, що завдяки таким Героям і Героїням, як Ви, нас точно чекає Перемога!”, – висловила слова вдячності Каменських.

Ми дякуємо захисникам та захисницям кожен день, пишаємося їхньою сміливістю та молимося за їх життя. Пишаємося волею та нескореністю українського народу. Слава Україні! Героям слава!