|
03.10.2023 10:51

Куди зник актор Дмитро Лалєнков із серіалу “Леся+Рома”? Ірма Вітовська розповіла про життя колеги по сцені

Дмитро Лалєнков народився та виріс у Луганській області. хлопцю пророчили спортивну кар’єру. Він вигравав чемпіонати з боксу. Проте, Дмитро обрав іншу долю та вирішив стати артистом. З дитинства хлопець співав у хорі, а навчався у Київському музичному училищі ім. Глієра. Під час служби в армії, Дмитро подружився з сином Ади Роговцевої. З якою, як пише OBOZREVATEL. дружить й нині Саме вона підготувала чоловіка до вступу на театральний профіль.

Ірма Вітовська розповіла, куди зник її партнер по серіалу Лалєнков

Актор успішно пропрацював в театрі Лесі Українки у Києві протягом 15 років. Але впізнаваність йому подарував сітком “Леся+Рома”. Потім актор грав в російськомовних картинах, які транслювались в Україні та росії. Але після 2014 року він перестав приймати пропозиції. Проте, не через позицію. Актор боявся осуду.

“Суспільство таке скуйовджене все і постійно шукає ворогів, і ніяк не знайде, кого б з’їсти. А опинитися в розряді ворога, нічого не роблячи поганого, і потім вислуховувати якусь нісенітницю на свою адресу мені не хотілося б” – коментував Дмитро.

Ірма Вітовська розповіла, куди зник її партнер по серіалу Лалєнков

Артист мав серйозні проблеми з алкоголем та зраджував дружині. Чоловік жив на дві сім’ї. Згодом, жінки дізналися про обман та покинули чоловіка.

Напередодні 24 лютого 2022 року чоловік виклав пост в Instagram. В якому стверджував, що війна нікому не потрібна. Допис був проілюстрований українським прапором та російською ганчіркою.

Ірма Вітовська розповіла, куди зник її партнер по серіалу Лалєнков

А після повномасштабного вторгнення актор змінив свою позицію. Він видалив допис та почав волонтерити. Чоловік евакуював людей, що втратили домівки до Києва та допомагав влаштуватися їм у столиці.

Ірма Вітовська поділилася інформацією про колегу. Жінка знає не багато, адже зараз вони не часто спілкуються. Але вона не засуджує Дмитра. На думку акторки, всі можуть помилитися.

“Я з цікавістю спостерігаю за ним в соцмережах – як він відкриває для себе Україну. Поступово занурюється, наскільки може це прийняти. А от вторгнення його вже зробило абсолютно українцем” – розповіла Вітовська.

Ірма Вітовська розповіла, куди зник її партнер по серіалу Лалєнков

Ірма вважає, що Лалєнков стає справжнім українцем. Зараз чоловік відкидає речі, в які раніше вірив, українізується та розуміє, хто насправді ворог.