|
05.10.2023 12:39

Екс-чоловік Ані Лорак нарешті досягнув бажаного та відправився на свою батьківщину: Мурату пасує Туреччина

Після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу не втратив увагу та любов аудиторії, і досі залишається цікавим для публіки. У зв’язку з цим чоловік активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, розповідає про зміни в особистому житті, про дочку, яка живе з матір’ю Кароліною в москві, про нову дружину Лілію та її спадкоємицю.

Екс-чоловік Ані Лорак рушив на свою батьківщину

Екс-чоловік Ані Лорак рушив на свою батьківщину

Бізнесмен осів в Україні. Чоловік тримає акції туристичної агенції, а також є генеральним директором компанії “Farmasi”. Разом з новою обраницею він проживає в Києві. Єдина рідна дочка Софія приїжджає до батька, однак не ступає на землі своєї історичної батьківщини. Здебільшого вона рушає до Туреччини, де на неї чекають бабуся, тітки та інші родичі. Зустрічі з татом також відбуваються саме там.

Екс-чоловік Ані Лорак рушив на свою батьківщину

Після початку повномасштабної війни в Україні Мурат почав їздити за кордон набагато частіше. Саме в Туреччині він провів свій медовий місяць, там поближче він познайомив свою майбутню дружину з дочкою, і саме там проживав велике національне горе після землетрусу, який уніс десятки тисяч життів.

І от нещодавно дорога знову привела його до рідної країни. Днями Мурат оприлюднив на своєму акаунті свіже фото з перетину кордону. Відбувалося це рано-вранці.

Нагадуємо, що після повномасштабного вторгнення Ані Лорак на півроку видалилася з соціальних мереж, а також виїхала з російської федерації. Де артистка знаходилася було невідомо. Її дочка тим часом перебувала у батька. Однак, після свого повернення Кароліна змогла посилити скандал навколо своєї персони, не виступивши проти війни. Співачка регулярно з’являється на російському телебаченні, а нещодавно взагалі повідомила про те, що допомагає депортувати українських дітей до російської федерації, остаточно знищивши надію шанувальників, які вірили, що насправді Кароліна підтримує свою Батьківщину.