|
07.10.2023 15:08

Оля Мартиновська публічно розповіла про свої почуття, і вони не до Володимира Ярославського: “Так люблю”

Ольгу Мартиновську люблять, її критикують, не завжди сприймають позитивно або просто обожнюють, але в цілому до неї просто не можна бути байдужим. Зірка має особливий шарм та чарівність, які дали їй можливість не тільки закохати в себе публіку, але і Володимира Ярославського та Ектора Хіменеса-Браво, — обидва кухаря відкрили свої серця для колеги.

Оля Мартиновська публічно розповіла про свої почуття

Оля Мартиновська публічно розповіла про свої почуття

Втім, ім’я чоловіка, у життя якого Ольга Мартиновська увірвалася, як кохана жінка публіці досі невідоме. Як і незрозуміло, чи існує такий чоловік на даний момент взагалі. Після розлучення з чоловіком Ольга доволі закрита у цьому питанні і не поспішає розповідати фанатам, що коїться в її душі.

Але дані обмеження стосуються лише любовних стосунків. Свої міцні та ніжні почуття до Ярославського та Хіменеса-Браво Мартиновська демонструє постійно.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч кадрів з обіймами, поцілунками та зізнанням в коханні. І в коханні вона зізнається не тільки колегам, але й навіть локаціям. Наприклад, нещодавно Ольга показала свій улюблений міст. Виявляється, в Черкасах є місцина, де Мартиновська любить проїжджати.

Оля Мартиновська публічно розповіла про свої почуття

І її емоції можна зрозуміти, адже місце дійсно дуже живописне, спокійне і гармонічне. Воно навіть трохи нагадує пейзажі у мультфільмах видатного Хаяо Міядзакі.

Ольга Мартиновська постійно знаходиться в дорозі, особливо після початку повномасштабної війни в Україні, так як перельоти недоступні, тому її відчуттям можна довіритися, адже зірка багато чого бачила і може порівняти. До речі, саме після 2 4 лютого Мартиновська без зупинки їздила від Києва до кордону, адже займалася транспортуванням ліків для людей із захворюванням щитоподібної залози. Тоді в столиці не було даного препарату і він був життєво необхідний для киян. Ольга усе робила самотужки.