|
09.10.2023 09:34

Могилевська видала причину смерті Ніни Матвієнко: “Запропонувала допомогу лікарів, але вона відмовилась”

Безумовно, відхід такої людини як Ніна Матвієнко не міг не наробити шуму. Вранці 8 жовтня її дочка Тоня розбила серця колег, рідних та фанатів новиною про її смерть. Втім, що стало її причиною достеменно невідомо. Сім’я поки що не розкриває цих деталей.

Наталія Могилевська розкрила причину смерті Ніни Матвієнко

Наталія Могилевська розкрила причину смерті Ніни Матвієнко

Наталія Могилевська натякнула на те, що сталося. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію з Ніною Митрофанівною, а в дописі розповіла, що пропонувала їй допомогу лікарів, втім та відмовилася.

“Ніна Митрофанівна для нашої родини, дуже близька людина, вона завжди згадувала мого діда з невиразним теплом і любовʼю, він навчав ії в університеті імені Тараса Шевченка української мови у радянські часи. Це наші останні фото. Я ніби відчувала, що наближається щось серйозне. Запропонувала допомогу лікарів, але Ніна Митрофанівна відмовилась”

У своїй публікації співачка подякувала покійній колезі за все, що вона зробила для України та своїх співвітчизників, а також пояснила, який зв’язок вона має з артисткою.

Але як би там не було, шанувальникам доведеться чекати на офіційне повідомлення від представників родини, в якому вони і розкажуть, що насправді згубило легенду української естради.

Нагадуємо, що після себе Ніна Матвієнко залишила велику родину. Чоловік-вдівець Петро Гончар переживав з коханою дружиною доволі складні часи в стосунках, втім кризу їм вдалося подолати, не дивлячись на заяву про розлучення. Двоє синів артистки пов’язали своє життя з релігією, а дочка зі сценою. У її будинку жили не тільки діти, але й онуки — Уляна та Ніна. І звісно, не був чужим зять Арсен Мірзоян. Його вона називала своїм сином.

Безумовно, за артисткою прийде попрощатися неймовірна кількість людей, адже вона змогла поселитися у серці кожного. Ніна Матвієнко асоціюється не тільки з культурним пластом, естрадою, неймовірним вокалом, але із дитинством, адже вона його подарувала нам за допомогою композиції про гусей.