|
09.10.2023 10:55

“Я люблю тебе так, як люблять лише раз”: Дорофєєва та Барських висловили справжні почуття на сцені “Голосу”

В неділю, 8 жовтня на телеканалі 1+1 вийшов шостий епізод вокального шоу “Голос країни-13”. Розпочався другий етап співочого талант-шоу, що отримав назву “вокальні батли”. За правилами, кожен із тренерів має обрати для себе зіркового радника. У минулому епізоді своїх радників представила Юлія Саніна та Іван Клименко. Саніна обрала співачку Jerry Heil, а продюсер Клименко – гурт Kalush Orchestra.

У новому епізоді за місце у півфіналі змагались команди Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова. Тренерка DOROFEEVA з неабиякою гордістю представила глядачам свого радника, яким став її близький друг та колега Макс Барських.

Надя Дорофєєва висловила справжні почуття до Макса Барських

Співачка поділилась, що мріяла показати Барських усю атмосферу та енергію, що панує на сцені “Голосу країни” і розділити ці емоції разом із Максом. Дорофєєва висловила захоплення тому, що артист побачить виступи учасників наживо та зможе оцінити її команду.

“Нарешті Макс Барських на “Голосі країни”. Нарешті ти прийшов. На тебе дуже сильно чекали. Я так мріяла, щоб ти побачив це не через телевізор, а наживо. Ти просто зараз будеш шокований. Я на це сподіваюся”, – раділа Надя.

Макс Барських також висловив свою вдячність за можливість бути частиною цього проєкту. Співак поділився, що Надія Дорофєєва є ідеальною творчою партнеркою. Про це він знає не з чуток, артисту пощастило відчути це на власному досвіді, адже нещодавно Барських разом із Дорофєєвою представив спільний трек “Ритми”.

Надя Дорофєєва висловила справжні почуття до Макса Барських

“Вона чуйна, ніжна і при цьому дуже холоднокровна”, – ділився Макс.

Раніше, в інтерв’ю для журналу Marie Claire Ukraine Барських зізнавався:

“У нас із Надею відкриті, дружні та чесні стосунки. Кожного разу, коли бачимось, ми дуже відверті один з одним”.

Також, сцені співочого талант-шоу “Голос країни-13” Макс Барських представив пісню “Зорепад”, що увійшла до його нового україномовного альбому.

“І зорепад-пад-пад відчуваю на вустах, Я люблю тебе наче в самий перший раз… Я розквітаю з тобою напроти, Ти змінюєш сенс мого життя”, – співає Барських.