|
10.10.2023 13:01

Всі спадкоємці Ніни Матвієнко: хто успадкує триповерховий дім, дачу і пісні – не тільки Тоня і Арсен Мірзоян

Після участі в шоу “Голос країни” Тоня Матвієнко вирушила у гастролі, які тривали рівно рік. З них вона повернулася вже не самотньою. За цей час їй вдалося побудувати романтичні стосунки з колегою Арсеном Мірзояном, який на той час був одруженим і мав дітей. Матір виконавиці Ніна Митрофанівна була проти. Жінка розуміла усю складність ситуації, а також морально-етичну проблематику.

Тоня Матвієнко не коментує розподіл майна Ніни Матвієнко

Тоня Матвієнко поки не говорить про розподіл майна Ніни Матвієнко 

Вона не давала дочці розмовляти з коханим по телефону, усіляко намагалася встати на заваді, але коли стало зрозуміло, що ці стосунки переростають у доволі серйозну історію, не тільки відступила, але і допомогла парі подолати перешкоди.

Арсен як справжній чоловік не залишив своїх дітей без грошей та дому. Власне, він все віддав колишній сім’ї, а жити прийшов до Тоні. Виконавиця ж свого житла не мала, а мешкала у матері. Тому молода родина поселилася прямо у маєтку Ніни Митрофанівни, який має три поверхи і достатньо простору для великої сім’ї.

Як з’ясувалося пізніше, цього простору все одно було замало для її чоловіка Петра Гончара. 3 роки тому зірка повідомила, що вони розстаються. Художник з’їхав з будинку та перебрався на дачу. Зіркова дружина неабияк нервувала і через це багато чого наговорила в інтерв’ю, що пізніше трохи намагалася згладити.

Зокрема Ніна Митрофанівна зізналася, що погарячкувала і насправді вони з чоловіком не розлучаються. Тож після смерті української легенди прямим та першим спадкоємцем є її благовірний, який не надто полюбляв натовп у своєму будинку.

Чи залишаться Арсен Мірзоян та Ніна Матвієнко разом з дочкою і надалі у будинку співачки сказати важко. Як ніяк, але покійна була серцем цього будинку і його душею. Тим паче, що зять артистки 2 роки тому повідомляв, що вже придбав квартиру, на яку вони з дружиною мали переїхати, але чекали, коли завершиться ремонт.

Після початку повномасштабної війни в Україні, звісно, ці справи були поставлені на паузу, і достеменно невідомо, чи відновлював Арсен роботи.