|
14.10.2023 20:20

Оля Полякова вразила зізнанням про стосунки з чоловіком Вадимом Буряковським: “Він кинув мене”

Знаменита українська співачка Оля Полякова завжди була щирою в усіх питаннях, що стосувалися її стосунків з чоловіком, дітьми, матір’ю, тощо. З аудиторією виконавиця говорить відверто, ділиться досвідом, який може допомогти її шанувальникам впоратися з особистими проблемами і не проти відповісти на доволі пікантні питання.

Нещодавно артистка вперше розповіла про те, з якою кризою їй довелося боротися у шлюбі з Вадимом Буряковським.

Оля Полякова розповіла про кризу в стосунках з чоловіком

Оля Полякова розповіла про кризу в стосунках з чоловіком

“Я вважаю, що він кинув мене на амбразуру. Це раніше сталося, не зараз. Він просто уникнув проблем і всі їх навалив на мене. Я сердилась і продовжую на нього злитися за це”

При цьому Оля Полякова визнає, що Вадим її любить, і вона про це знає. Втім, претензії до нього все одно має. Суперблондинка каже, що благовірний поставив її на п’єдестал, але навіть цього недостатньо.

“Я постійно незадоволена, мені вічно мало. Я зараз зрозуміла чому. Він кинув мене з проблемами: “Ну ти можеш вирішувати проблеми? Ось іди! Я поруч, я нікуди не подівся, я з тобою”. І ось я на нього зла”

Варто відмітити, що раніше Оля Полякова розповідала про своє бажання розлучитися з чоловіком. За словами артистки, вона неодноразово ініціювала розставання, але коли справа доходила до безпосереднього розподілу майна давала задню, так як не розуміла, чи зможе насправді покинути свого чоловіка.

Вадим поводився у таких моментах дуже галантно та інтелігентно та обіцяв залишити коханій дружині та дітям усю нерухомість і гроші. Саме це підкуповувало виконавицю, яка так і не змогла порвати з коханим.

Примітно, що коли Оля Полякова повернулася з дітьми з евакуації на сім’ю очікувала чергова криза. Втім, Вадим був би готовий сваритися, адже радів шуму, який лунав в його будинку. Тоді ж мережу і розповзлися чутки про розлучення пари, які Оля Полякова спростувала.