|
17.10.2023 10:36

“Я вагітна”: Катерина Осадча при надії ощасливила Юрія Горбунова і показала свій животик під сукнею

Від колег до подружжя

Вперше легендарні ведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча з’явились на сцені разом в рамках проєкту “Голос. Діти” у 2015 році. Згодом зірки провели 6-й сезон головного музичного шоу країни. Дует спробував себе в ролі ведучих дорослої версії талант-шоу – “Голос країни”. Протягом 7-ми років творчий тандем неабияк скріпив свої стосунки не лише на сцені, а й за її лаштунками.

Катерина Осадча поділилась сокровенним: Я вагітна

Діти Горбунова та Осадчої

Зірки уклали шлюб у 2017 році. Пара має двох спільних дітей – 6-річного Івана та 2-річного Данила. Днями Катерина Осадча поділилась з підписниками архівним фото зі зйомок “Голосу країни”. На світлині ведуча позує у жовтій сукні, знімок одразу зацікавив публіку, оскільки не приховував “цікавого положення” Осадчої. Зіркова мама додала опис, що розчулив шанувальників:

“Шукала відео в архіві
І… стільки спогадів…
Це “Голос країни” 11 сезон
Тут я вагітна Данилом
Квітень 2021
І ми ще не знаємо, що наступного квітня ми будемо вже зовсім інші…”

Катерина Осадча поділилась сокровенним: Я вагітна

Старший син Катерини Осадчої

Нагадаємо, що Катерина Осадча є багатодітною матір’ю, адже у 2002 році народила сина Іллю від свого першого чоловіка – народного депутата Олега Поліщука.

Хлопець надає перевагу тихому, непублічному життю. Однак відомо, що первісток телеведучої здобув освіту в елітній школі Kyiv International School, а зараз навчається у Мерілендському університеті, що в США.

Катерина Осадча поділилась сокровенним: Я вагітна

“Ілля вчиться в Америці на третьому курсі, вивчає IT, зараз вже застосовує свої знання в боротьбі з ворогом, а по закінченню університету повертається додому”, – заявляла Катерина Осадча.