Рубрики: Новини
18.10.2023 06:56

Спадкоємцем покійного Сергія Сивохи став не його молодий син: хто насправді отримає майно шоумена?

17 жовтня стало відомо про смерть легендарного українського коміка Сергія Сивохи. Дана інформація наробила багато шуму через плутанину, але зараз українці вже співчувають сім'ї покійного.
Поділитися

Про смерть Сергія Сивохи стало відомо вранці 17-го жовтня. А про кончину чоловіка повідомила зовсім не його сім’я. Так, спочатку з’явилася інформація, що він помер нібито на території України, і лише пізніше дані про нього оновили: виявляється, шоумен лікувався в Німеччині і там пішов життя.

Спадкоємцем покійного Сергія Сивохи став не його молодий син

Спадкоємцем покійного Сергія Сивохи став не його молодий син

Тривалий час йому вдавалося приховувати своє особисте. Ні про його дружину, ні про сина не було відомо роками, і лише 2016-го чоловік познайомив публіку зі своєю обраницею. Нею виявилася красуня Тетяна. Пара познайомилася ще в двотисячних і поступово службовий роман переріс у шлюб. Хоча і побралися вона далеко не одразу. При цьому у подружжя була велика різниця у віці.

Саме Тетяна подарувала знаменитості єдиного сина Савву. Хлопцю трохи більше 20 років, і він веде непублічний образ життя. Як він влаштувався, чим заробляє на життя, де мешкає, —усе це залишається загадкою. 7 років тому Сава Сивохо захоплювався комп’ютерними іграми та планував віртуальний бізнес. Однак, зрозуміло точно, що він не є прямим спадкоємцем.

2019 року журналісти розпитали його дружину про діяльність пари. Тетяна Сивохо назвала себе “домогосподаркою”, але запевнила, що допомагає чоловікові у його справах, залишаючись у тіні.

Спадкоємцем покійного Сергія Сивохи став не його молодий син

А спільні фотографії пари з’являлися в мережі лише минулого року, коли Сергій брав активну участь у благодійності та волонтерстві.

Попри те, що деякі слова та дії Сергія Сивохо викликали неоднозначні реакції у публіки, він зайняв тверду проукраїнську позицію після 24 лютого і не сидів без діла. Що саме стало причиною смерті чоловіка достеменно невідомо, адже на момент його кончини мала місце поліорганна недостатність.

Родина не повідомляла широкій публіці про те, через що проходить пан Сивохо, як це було багато років тому, коли шоумен перебував у комі.