|
26.10.2023 19:16

“Я страждала з чотирьох років”: Настя Каменських розповіла, як балетна школа зіпсувала їй дитинство

Зараз Настя Каменських зірка української естради. Не зважаючи на хейт, жінка має натовп прихильників, які її обожнюють та з задоволення спостерігають за особистим життям й творчістю співачки. Зараз виконавиця впевнена в собі, успішна та незалежна жінка. Проте, так було назавжди.

Настя Каменських зізналася, що зіпсувало її дитинство

В дитинстві кожен з нас певним чином залежить від батьків. Каменських не виняток. Під час участі у шоу “СуперІнтуїція” співачка зізналася, що відвідувала ненависний гурток. Мати артистки мріяла стати балериною. Оскільки у своєму житті мрію здійснити не вийшло, вона переклала бажання на доньку. З 4 років Настя відвідувала балетну школу, яку ненавиділа.

“Я з виттям ходила в балетну школу, і дуже страждала при цьому…” – зізналася артистка.

Настя Каменських зізналася, що зіпсувало її дитинство

Спогади з дитинства нахлинули на зірку, коли вона намагалася відгадати категорію “Балерина”. Жінка поділилася, що їй дуже подобається дивитися балет та вона захоплюється балеринами, які дуже граційні та тендітні. Проте, згадуючи себе в пачці та пуантах, Настя захвату не відчуває. Вона вважала себе незграбною та об’ємною в порівнянні з іншими ученицями.

“Вони такі прекрасні та граціозні. Але я ж дівчина з шикарними формами. І серед інших учениць – струнких мініатюрних кипарисів – виглядала як 2-метровий баобаб”, – розповіла Настя.

Настя Каменських зізналася, що зіпсувало її дитинство

Нагадаємо, народилася Настя у 1987 році, вона була єдиною дитиною в родині. Її мама – співачка у хорі, батько концертний директор, того ж хору. Тож не дивно, що з дитинства Настю приваблювала творчість та кар’єра співачки.