|
25.10.2023 13:16

Після чуток про роман з Карпачовим: Наталія Холоденко зізналась в почуттях іншому зірковому чоловіку

Знаменита українська психолог Наталія Холоденко не так давно пережила низку скандалів. Спочатку зірку звинуватили у тому, що вона нібито розбила сім’ю, якій мала допомогти як спеціаліст.

Пізніше Холоденко спростувала дану новину, здебільшого познущались над автором даної теорії. Втім, не розповіла, як саме їй вдалося знайти кохання і хто її таємничий чоловік.

Наталія Холоденко зізналась в почуттях іншому зірковому чоловіку

Наталія Холоденко зізналась в почуттях іншому зірковому чоловіку. Наталія Холоденко та Дмитро Карпачов. Архівне фото

Знаменитий блогер Богдан Беспалов же поділився розповіддю про те, що тривалий час Холоденко була коханкою Дмитра Карпачова. Нібито психологи співпрацювали не просто так, а перебували у романі. І це при тому, що у Карпачова є сім’я. Втім, на дану плітку Наталія так і не відреагувала. Як власне і її колега.

Натомість нещодавно Холоденко розповіла про свої найщиріші та найсвітліші почуття до відомого українського хореографа Дмитра Дікусара.

Зірка привітала танцюриста з днем народження та осипала його компліментами. І звісно, побажала йому повернутися додому живим та здоровим.

“Сьогодні день народження у дуже важливого для мене Дмитра Дікусара. Ви не уявляєте яка це людина! Діма, я щаслива, що ти народився, що доля нас познайомила і що я відчула твоє душевне тепло. Ти особливий! Я бажаю тобі повернутись з перемогою!!! 3 днем народження!”

Зірка поки що не відреагував на привітання, і це цілком логічно, адже у нього можуть бути справи, і йому не до соціальних мереж. Зараз у хореографа перша відпустка свій сьогоднішній 38 день народження Дмитро проведе вдома. В ефірі “Сніданку з 1+1” Людмила та Святослав також привітали захисника та спитали Дмитра, чи має він святковий настрій, які привітання були найприємнішими та як він планує провести свої вихідні.

Хореограф планує провести цей особливий день зі своїми рідними, в оточенні тепла та сім’ї.