|
27.10.2023 15:12

Б’юті-правила та звички Ольги Сумської, Тіни Кароль та інших українських красунь: з роками не старіють

Мабуть, найбільше секретів про ідеальну шкіру знають зірки шоубізнесу. Маючи шалений графік, багато концертів та переїздів – вони все одно виглядають досконало.

Світлана Лобода любить себе і своє тіло, тому, крім здорового харчування, ще багато танцює, займається екстремальними видами спорту (дайвінг, стрітрейсинг). Також активно користується народними рецептами, полюбляє робити різноманітні фруктові та овочеві маски для обличчя. Відвідує й салони краси, але які конкретно процедури – не вдається до подробиць. Але дещо й так зрозуміло.

Світлана Лобода

Альона Вінницька також приділяє багато часу догляду за обличчям і тілом. В її б’юті-арсенал входять різні ліфтингові, очищувальні та антицелюлітні засоби, в основі яких ефірні олії. Співачка кожного дня відвідує тренажерний зал та займається пілатесом. Має свого постійного косметолога.

Альона Вінницька

Наталя Могилевська в основному спрямовує свою увагу на боротьбу із зайвою вагою, але не дотримується якихось особливих дієт, а вживає здорову вегетаріанську їжу, забороняючи собі їсти після 18:00. Для підтримання тіла в тонусі вона бігає вранці, багато танцює, і катається на велосипеді.

Наталя Могилевська

Тіна Кароль балує своє обличчя масками з натуральних інгредієнтів та користується косметикою за віком. Але в повсякденному житті – мало фарбується, надаючи шкірі можливість відпочити від агресивного сценічного гриму. Останнім часом вона в захваті від йоги, хоча раніше відносилась до неї скептично. А от про більш кардинальні процедури в салоні краси – від неї дізнатись неможливо.

Тіна Кароль

Ольга Сумська не боїться старіння, через те, що успішно комбінує салонні процедури з домашнім доглядом народними засобами. До речі, більшість косметичних засобів (маски, скраби) актриса робить самостійно. Її секрет краси та молодості полягає у правильному харчуванні, регулярних заняттях спортом і хорошому настрої. Ольга Сумська розповідала, що колись робила деякі б’юті-ін’єкції, але цей досвід був для неї негативний. Акторці здавалося, що після цих ін’єкцій вона мала не омолоджуючий, а агресивний вигляд.

Ольга Сумська

Зірок постійно запитують про використання б’юті-ін’єкцій чи інших процедур для омолодження. Однак не всі відповідають на такі запитання відверто. Втім, цієї теми ніколи не соромилась Оля Полякова. Вона робить ботокс ще з 23 років та полюбляє процедуру радіоліфтинг. В її арсеналі краси – масаж обличчя та колагенові маски. І постійна фізична активність.