Рубрики: Новини
27.10.2023 20:40

Маша Єфросиніна вперше зізналася, чому насправді вивезла сина за кордон: має особливість, яку замовчували

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна здивувала зізнанням про маленького сина, який виїхав з України не просто заради безпеки. Усі деталі в статті.
Поділитися

Як відомо, після 24 лютого популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна прийняла рішення евакуюватися разом з дітьми. Втім, через декілька місяців вона вже повернулася додому, вочевидь розуміючи, що приїхати в абсолютно безпечно домівку їй вдасться не скоро. У той самий час її коханий чоловік Тимур вирішив захищати Україну і по сей день це робить.

Маша Єфросиніна розповіла про негаразди зі здоров’ям сина

Маша Єфросиніна розповіла про негаразди зі здоров’ям сина

Натомість Маша продовжила свою діяльність, активно знімає інтерв’ю, шов і говорить у своєму блозі в соціальній мережі Instagram про все, що так хвилює нині публіку.

Але як виявилося, її молодший син зараз не знаходиться на батьківщині, а живе разом з бабусею в Польщі. Такий крок був зроблений непросто заради того, щоб дитина була захищена. Нещодавно Єфросиніна розповіла про особливості здоровʼя її нащадка.

Поспілкувавшись з лікарями та спостерігаючи за своїм сином, Маша прийняла рішення, що необхідно відправити його у місце, де панує мир. Виявляється, дитина дуже чутлива до спалахів, звуків та іншого сенсорного впливу. Зірка зверталася до лікарів, а також з усією серйозністю готувала спадкоємця до школи, адже там він би залишився на одинці з подібними речами.

“Сашко настільки чутливий, що він був пацієнтом психоаналітика та нейрофізіолога. Тобто у нього є абсолютна чутливість до всього: звуків, спалахів… Ми готували його до школи й працювали над тим, щоб гомін і навіть дзвінок він нормально сприймав, а тут, с*ка…”, – поділилася Єфросиніна.

Нагадуємо, що раніше Маша Єфросиніна розповідала про серйозну кризу стосунках з чоловіком Тимуром. Після того, як чоловік став на захист країни він почав серйозно змінюватися і для телеведучої це доволі важка трансформація, яку вона не хоче приймати. Втім, доводиться підлаштовуватися під нові реалії і телеведуча намагається змінюватися разом з чоловіком, щоб зберегти їхню сім’ю.