|
30.10.2023 16:30

Суперницю Тіни Кароль наздогнала “кармa” за скандал з поп-дівою: “На мене більше не ображається”

Тіна Кароль та Оля Полякова — дві абсолютно різні, але талановиті та вродливі жінки. Вони пересікалися неодноразово на різноманітних заходах, шоу, стояли на одній сцені постійно. І здавалося б, що може статися між цими двома, коли вони знайомі ледь не півжиття?

Втім, одне необережне слово та втрата контексту можуть зіграти дуже злий жарт. 3 роки тому Оля Полякова потрапила у гучний скандал через свою необережність. Зірка на телебаченні заявила, що у Тіни Кароль дуже сумний репертуар і вона — “плакальниця на похоронах”.

Оля Полякова розповіла, як її провчила доля за скандал з Тіною Кароль

Оля Полякова розповіла, як її провчила доля за скандал з Тіною Кароль

Даний вислів був зустрінений дуже бурхливо та з агресією, а все тому, що даний жарт прозвучав дуже неоднозначно через особисту трагедію артистки.

Так, 10 років тому Тіна Кароль поховала свого єдиного чоловіка Євгена, який помер від раку шлунку, а потім створила цілий альбом, в якому описала увесь свій біль та спектр емоцій від трагедії, яку вона проживала. Після цього альбому Тіна і стала живою поп-дівою українського шоу-бізнесу.

Коли Оля Полякова зрозуміла, як аудиторія і сама співачка сприйняли сказане, вже було занадто пізно. Втім, вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеозвернення до фанатів артистки з поясненням, що насправді вона мала на увазі, і що її жарт жодним чином не стосується особистої трагедії її колеги.

Втім, залагодити це швидко не вдалося, а потім стало відомо, що Тіна Кароль навіть не вітається з Суперблондинкою і уникає її усіма можливими способами. Втім, знаходилися шанувальники, які думали, що це так званий піар, так як у той самий час Кароль мала провести повний ребрендинг та змінити свій репертуар.

Лише нещодавно Оля Полякова поспілкувалася з журналістами і розповіла, чим завершився їй конфлікт з колегою. За її словами, вони давно помирилися, а її так би мовити провчила карма, так як тепер саме її репертуар можна назвати репертуар “плакальниці на похоронах”, адже останнім часом у Полякової дуже сумні пісні.

“Я вже давно “плакальниця”. Люди під моїми сумними піснями пишуть, що титул головної “плакальниці” країни повільно перейшов до Полякової. Тож Тіна на мене більше не ображається”