|
03.11.2023 17:59

Даша Кацуріна показала новий будинок, в якому живе з Дантесом та двома дітьми: справжній дім мрії

Де жила Кацуріна до розлучення

До початку повномасштабного вторгнення, дизайнерка Даша Кацуріна мешкала в Києві разом зі своїм коханим – ресторатором Михайлом Кацуріним. Згодом пара виїхала за кордон та тривалий час жила у Польщі. Кацуріни мають двох спільних дітей – 7-річну доньку Олександру та 2-річного сина Івана, тож обрали затишну та простору квартиру.

Навесні минулого року пара неочікувано заявила про розлучення. Згодом блогерка вступила у стосунки зі співаком Володимиром Дантесом, а її ексчоловік – із Надією Дорофєєвою.

Переїхали в будинок мрії: Дантес та Кацуріна облаштовують нове гніздечко

Повернення до столиці

Протягом певного часу Кацуріна була вимушена жити на дві країни.. У Варшаві бізнесвумен навіть встигла відкрити власний шоурум з роботами українських майстрів і дизайнерів. Проте восени цього року Даша прийняла остаточне рішення. Зірка часто спілкується з шанувальниками у своєму Telegram, тож саме на цій платформі вирішила сповістити аудиторію про повернення до України. У пості йшлося про те, що вона разом з дітьми вже тиждень живе у столиці:

“Живу і буду жити тільки в Києві. Не буде постів про повернення, це дуже особиста тема кожного. Станом на зараз, я щаслива”

Возз’єднання з коханим

Наразі Кацуріна і Дантес живуть разом. Молода пара виховує двох дітей Даші від попереднього шлюбу. Нещодавно блогерка опублікувала запис у своєму Telegram-каналі – серію фото нового помешкання.

Просторі кімнати, панорамні вікна, загалом дизайн виконаний у спокійних тонах. Пара тільки облаштовує нове житло, про це свідчать коробки та невеличкий безлад на фото.

Переїхали в будинок мрії: Дантес та Кацуріна облаштовують нове гніздечко

Також дизайнерка додала милий знімок, на якому Володимир та маленький Іван разом готують сніданок.

“Перша вівсянка в нашому новому будинку”, – написала Даша.

Переїхали в будинок мрії: Дантес та Кацуріна облаштовують нове гніздечко