Рубрики: Новини
04.11.2023 17:26

Юрій Горбунов і Катя Осадча поставили на вуха весь поїзд: Укрзалізниця замість авіаліній для зірок шоу-бізу

Зіркове подружжя Катерина Осадча та Юрій Горбунов успішно завершили спільний проєкт "Голос країни-13". Пара показала свого старшого сина, який поїхав разом із ними у відрядження до Польщі.
Поділитися

Фінал “Голосу країни”

29 жовтня 2023 року відбувся фінал головного співочого шоу країни. У 13 сезоні “Голос країни. Європейський сезон” здобув перемогу Михайло Панчишин із команди Артема Пивоварова. 25-річний хлопець, який захищав Україну на передовій, обрав для фіналу пісню гурту Queen — Show Must Go On.

Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці

Ведучі “Голосу країни”

Незмінними ведучими співочого талант-шоу залишаються Катерина Осадча та Юрій Горбунов, і хоч новий сезон знімали за кордоном – це не стало перешкодою для зіркового подружжя. Саме цей проєкт зблизив телеведучих у 2015 році, а згодом пара одружилась.

Після закінчення Європейського сезону “Голосу”, Осадча та Горбунов поділились своїми враженнями від незвичного формату. Цьогоріч сезон вимушено знімали у Польщі.

“Це було нове випробування для всієї команди, адже на майданчику працювало одночасно дві команди – польська і українська”, – поділилась Осадча у своєму дописі.

Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці

Зірка також додала, що роботу ведучого в прямому ефірі таких шоу порівнюють, по викиду адреналіну, з посадкою літака в поганих погодних умовах.

Син подружжя на знімальному майданчику

Як виявилось, зіркові батьки вирішили взяти з собою ще й старшого сина Івана. Про це детальніше розповів Юрій Горбунов у своїй публікації в Instagram. Батько поділився, що хлопчик був у захваті від декорацій, спілкування зі знаменитостями та командою, а також запитував, коли знову зможе поїхати з ними у подорож.

“Зранку, я підійшов до дитячого ліжка, щоб розбудити сина, він розплющив очі і вигукнув: Тато, я теж хочу бути ведучим, коли виросту! Навіть не знав як реагувати! Радіти!? Чи може хай нормальну професію вибере?”, – жартує Горбунов.

Згодом родина поділилась спільним кадром з поїздки у потязі. 17-годинна дорога додому пролетіла непомітно.

Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці