|
04.11.2023 18:09

Кому дістався розкішний триповерховий маєток Ніни Матвієнко? Дочка Тоня та зять Мірзоян мають конкурента

Ніна Матвієнко була не тільки душею української пісні, але й своєї великої сім’ї. Навколо себе вона збирала усіх близьких, була готова відкрити свої двері та обійми кожному і була неймовірною матір’ю і бабусею. Втрата, яку понесла її родина величезна, і виправити це ніщо не в силах.

Кому дістанеться розкішний маєток співачки Ніни Матвієнко

Кому дістанеться розкішний маєток співачки Ніни Матвієнко

Найближчими до Ніни Митрофанівни були її донька Тоня та зять Арсен Мірзоян. Попри своє небажання приймати участь у стосунках дочки з одруженим чоловіком, вона все ж таки пішла назустріч парі, коли цей вузлик розв’язався.

Виконавець зрозумів, що все ж таки сильно кохає свою нову обраницю, покинув дружину з дітьми, залишивши їм усі гроші та майно, і прийшов до Тоні з пустими кишенями.

Але артистка сильно полюбила свого зятя, який не мав навіть власного даху над головою, і, врешті-решт, пара поселилася в маєтку матері. Тим паче, що там було достатньо місця: будинок має три поверхи, велике подвір’я, терасу та майстерню.

Кому дістанеться розкішний маєток співачки Ніни Матвієнко

Коли старша дочка Тоні дізналася, що вона змогла владнати сімейне життя, то також повернулася до будинку бабусі. І раптом він заповнився шумом, сміхом і, власне, людьми. Втім, це негативно вплинуло на шлюб артистки з Петром Гончаром, який обожнює самотність і не виносить гамір.

2021-го навіть з’явилися новини про розлучення пари. Художник з’їхав та перебрався на дачу. Ніна Митрофанівна була дуже ображена на свого благовірного, заявила, що усе своє життя він жив за її рахунок, але вже через декілька місяців зізналася, що сильно погарячкувала і вони не розлучаються.

І саме Петро Гончар є прямим спадкоємцем зірки за усіма законами логіки. Досі родина не сказала ані слова на рахунок того, як вони збираються жити далі, чи будуть роз з’їжджатися, хто залишиться у величезному будинку, який необхідно обслуговувати та який може вимагати великих витрат.