|
04.11.2023 23:44

МастерШеф 12 сезон 11 випуск від 04.11.2023: хто з учасників покинув шоу – “Все повернулося бумерангом”

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 11 випуску. На цей раз з шоу пішла учасниця Юлія.

Хто покинув МастерШеф-12

Хто покинув МастерШеф-12

Вперше команди очолили самі судді – Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська, так як завдання, яке виконували аматори, надзвичайно важливе — готувати для захисника Іллі, а також їхніх рідних та близьких. До того ж у героя випуску є новоспечена дружина. Молодята отримали можливість нарешті відсвяткувати своє весілля. А проекту “МастерШеф” випала честь організувати гуляння.

Особливих цей випуск став саме тому, що колись Україна спостерігала за тим, як пара одружувалася. Їм не випав той щасливий шанс відгуляти це свято в оточенні своїх близьких та родичів. А після весілля на них чекали не менш складні випробування, які вимагають неабиякої сміливості, відваги і терпіння. Втім, продюсери, судді та учасники взяли на себе організацію свята та влаштували молодятам справжнє весілля.

Набір команд був справді особливим! Розподіл учасників довірили жеребу. Кожна команда була зобовʼязана приготувати меню з трьох страв. На приготування давалося 2,5 години. На видачу — ще година. Було близько 20 гостей, не рахуючи дітей. Також необхідно було вкластися на повну у плані подачі. Аматори навіть не приховували того, наскільки їм важко усе це вдалося.

Працювати під керівництвом вимогливого Володимира виявилося не так легко, як могли собі уявити аматори. Ірина втратила контроль над собою, а от непохитна Ольга вперше розгубилася. Команда Мартиновської впоралася набагато краще, хоча їм було також дуже складно.

Хто покинув МастерШеф-12
Хто покинув МастерШеф-12

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція програми була поставлена на паузу у розпал сезону. Відновити показ продюсером вдалося лише через півроку. Зараз же зйомки відбуваються в абсолютно нових умовах, але з наголосом на те, що зараз відбувається в Україні. Тобто, знімальній команді та аудиторії вдалося знайти такий собі компроміс.