|
07.11.2023 15:46

Співачка Ірина Білик показала своїх дітей: живуть за кордоном та збираються продовжити шлях матері

Українська артистка Ірина Білик не позбавлена уваги чоловіків. Співачка мала чотири цивільні шлюби, а один з її чоловіків все-таки, зміг затягнути жінку до РАЦСу. Незважаючи на бурхливе особисте життя, дітей у Білик тільки двоє. На жаль, в Instagram співачки світлин з дітьми значно менше, ніж з екскоханим Дімою Коляденко, а сама співачка інформацією про їх життя не ділиться.

Відома співачка Ірина Білик показала своїх синів

Старшого сина Ірина народила у 1999 році, коли була у відносинах з манекенником Андрієм Оверчуком. Воли проживали цивільним шлюбом чотири роки. Зараз Глібу вже 24 роки. Чоловік не проживає в Україні. Де саме мешкає її первісток, співачка замовчує, але, згідно з його Instagram, можна зробити висновок, що хлопець в Іспанії.

Відома співачка Ірина Білик показала своїх синів

Гліб творча особистість. Він, як і мама займається музикою. Проте, жанри у артистів різні, хлопець є учасником рок-гурту. На особистому фронті в нього також все окей. Гліб зустрічається з дівчиною, на ім’я Карла.

Відома співачка Ірина Білик показала своїх синів

Проживаючи у сонячній Іспанії Гліб не забуває про Батьківщину. Хлопець бере участь в мітингах на підтримку України, а його сторіс в Instagram заповнені новинами про війну.

Другого син Ірини з’явився в її житті у 2015 році. Для бажаного материнства співачці довелося скористатися допомогою сурогатного материнства. Різниця у віці зі старшим братом складає 16 років. Батьком Табріза є фотограф Аслан Ахмадов – перший та єдиний офіційний чоловік Ірини.

Відома співачка Ірина Білик показала своїх синів

Зараз хлопчику вісім років. Білик планувала віддати його до відомої школи Монтессорі, проте велика війна змінила плани співачки. Молодший син співачки проживає та навчається закордоном. Ймовірно, як і старший брат, Табріз зараз в Іспанії.